Tajni Znakovi Srodnih Duša: Ako se pronalazite u OVIM stvarima, pronašli ste SVOJU SUDBINU!

Tajni Znakovi Srodnih Duša: Ako se pronalazite u OVIM stvarima, pronašli ste SVOJU SUDBINU!

8. rujna 2017. Off By Admin 1

Tajni znakovi srodnih duša: Postoji nekoliko znakova na osnovu kojih možete da procenite da li vaša veza ima budućnost ili je prolazna avantura.

 

Nova ozbiljnija veza, verenički staž ili medeni mesec vreme su kad vas hormoni uveravaju da je vaš partner bogom dan, da ima supermoć podizanja vašeg raspoloženja u svakom trenutku i da jednostavno nema mane. Stvar je u tome što to hormonsko dejstvo neće potrajati.

Đan Gonzaga je jedan od čelnika portala „eHarmony”, specijalizovanog za ljubavne veze i ujedno društveni psiholog koji već 21 godinu proučava međuljudske odnose, posebno ljubavne veze. Ti podaci mu, slobodno možemo da kažemo, osiguravaju status autoriteta na području ljubavnih problema. Pročitajte nekoliko njegovih saveta pomoću kojih možete da naučite da razlikujete i da procenite da li želite sa nekim da započnete ozbiljnu vezu ili samo tražite zabavu.

 

 

Uzimanje reči iz usta

Ako jedno često završava misli drugog ili u isto vreme izgovarate istu stvar kao da jedno drugom čitate misli, kraj sebe imate potencijalno vrlo kvalitetnog partnera. Ovakve situacije ostavljaju utisak da se već dosta dobro i dugo poznajete i odaju utisak da ste puni razumevanja jedno za drugo. Gonzaga kaže da kad se dvoje ljudi razumeju, manji sukobi neće prerasti u velike, jer će partneri na kraju da shvate šta žele da kažu jedno drugom.

 

Telesna privlačnost

Telesna privlačnost je veoma važna, ali čuvajte se ako je to sve što vas na njemu ili njoj privlači. Brojna istraživanja su pokazala da se percepcija telesne privlačnosti menja kako se partneri sve više povezuju na psihološkom nivou, međutim to nije slučaj ako ide u obrnutom smeru. U smislu dugoročnih veza, um je uvek važniji od tela. „Telesna privlačnost je važna – ne možete da smatrate partnera odvratnim i da očekujete da se to promeni samo od sebe”, kaže Gonzaga.

On dodaje da je bolje da imate samo psihičku povezanost i privlačnost, jer što su partneri jedan drugom na taj način više privlačni mogu da postanu i telesno zanimljiviji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2