DOBRO OTVORITE OČI: Razlika između „frajera za jednu noć” i „muškarca za čitav život” …

DOBRO OTVORITE OČI: Razlika između „frajera za jednu noć” i „muškarca za čitav život” …

9. rujna 2017. Off By Admin 1

1. Frajer za seks izgleda šarmantno i „drugačije” od ostalih.

Frajer za seks izgleda šarmantno i „drugačije” od ostalih. On će se činiti karizmatičan, namamiti te svojim očima i obasipat će te nježnim poljupcima. Frajer za seks će te izvoditi van. On će platiti račun u restoranu. On će ti otvarati vrata i držati te za ruku. On će učiniti sve ispravno i kako treba i reći ti sve što želiš čuti, sve u pravom trenutku. On je inteligentan, on će se činiti divnim. On će ti reći koliko si posebna. Kako si „drugačija” od svih žena koje je do tada upoznao. A ti ćeš mu vjerovati. On će ispreplesti tvoje prste s njegovima i ogrnut će te s debelim slojem obećanja, a ti ćeš misliti da će on sve to i ispuniti.

Sve ćeš mu povjerovati.

Željet ćeš ga cijelog sve više i više. On će učiniti sve da se ti osjećaš jedina u njegovom svijetu i mislima. On će biti najbolji ljubavnik u krevetu. On će te dovoditi do najboljeg orgazma ikad. Nešto kao, konačno je došao netko tko prepoznaje koliko si posebna. Nešto poput, napokon je stigao netko u tvoj život tko uviđa koliko si predivna osoba. Možda se ovaj put, sve konačno promijeni. Sve dok se on ne predomisli. A hoće. Jer to svi takvi frajeri čine.

 

 

Frajer za seks će se samo najednom promijeniti

Frajer za seks će se samo najednom promijeniti, jer će mu postati sve previše, a ti nećeš ni primjetiti. Viđat ćete se kada njemu bude odgovaralo, jer te pridobio, jer si se ludo zaljubila, a ti ćeš svaki put poletjeti k njemu. On će te svaki put tako šarmantno ponovno zavesti da nećeš imati vremena pitati ga zašto se niste vidjeli jučer kada si ti htjela. A upravo je to znak da je on svršio s tobom, jer on ima svoj način rada sa ženama, on se ne zaljubljuje. On nema „obvezu”. Dok muškarac za vezu ili možda za zauvijek, je onaj tip muškarca koji započinje polako. On će u početku biti plašljiv, možda i rezerviran, slušat će. Pazit će da ne kaže ni previše ni premalo. Neće te daviti s poljupcima i zagrljajima na prvom spoju. On te neće oboriti s nogu odmah na prvu.

 

 

Ti ćeš biti pomalo stidljiva

Ti ćeš biti pomalo stidljiva, zapitkivat ćeš se, nećeš znati zašto je takav, povučen. Pitat ćeš se što skriva, je li iskren? No, kod prave ljubavi ništa ne ide naglo, snažno, odmah sve na pladnju, strasno, treba vremena da raste i da procvjeta. Ne širi se brzinom svjetlosti, ali je divno kada ju promatraš od pupoljka, do cvjeta.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2