DNEVNI HOROSKOP za 11. septembar: Blizanci u ljubavnoj dilemi, Lavu novi izazovi donose uspeh, Rak uživa u igri zavođenja…

Dobro jutro dragi prijatelji,
Lepu i uspešnu sedmicu vam želimo.
Započinjemo je sa Merkurom koji plovi kroz znak Device i daje nam snagu, znatiželju, borbu za svakodnevne stvari. Zato je ovaj ponedeljak odličan da započnete sa svakodnevnim poslovima, svakodnevnim životnim aktivnostima. Period do kraja nedelje odličan da se bacite na posao i poboljšanje poslovnih odnosa, na odnose sa prijateljima i sa partnerom, pa već danas počnite da radite na tome.

Danas ćete pričati, slušati, analizirati. Nekoga ćete kritikovati a možda i vi dobijete neke kritike. Ako ih bude, saslušajte i izvucite neke pouke iz njih. Ako imate pitanja na koje još niste dobili odgovore – odličan dan da ih dobijete, pa pitajte…
Drugi deo dana iskoristite za odmor, brigu o zdravlju, brigu o svetu oko vas (počnite od svog doma).
Uživajte u mirnom ponedeljku.

 

ovan

POSAO
Bez obzira na nečiju ubedljivu priču i na velika obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osetite da neko narušava vaša prava ili interese postajete razdražljivi. Važno je da smislite novo i efikasno rešenje.

 

LJUBAV
Na žalost, ni ljubavna tema nije u potpunosti po vašoj meri ili ukusu. Partner ima neke prioritetne planove, ali vi ne odustajete lako od svojih namera.

 

ZDRAVLJE
Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava. Vikend je, prepustite se uživanju!

 

 

bik
POSAO
Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke poslovne planove. Svoj neuspeh možete objašnjavati na različite načine, ali krivica je zajednička.

 

LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije analizirajte nečiju priču i emotivne namere.

 

ZDRAVLJE
Glavobolja, izlečite je dugim šetnjama za vikend!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..