TI SI MU DJEVOJKA SAMO ZA UTJEHU: Ako ti muškarac OVO govori, NJEGOVO SRCE JE ZAROBILA DRUGA ŽENA

Ukoliko se u vama budi sumnja da vaš partner još uvek nije preboleo svoju bivšu, važno je da znate da postoje suptilni znaci koji odaju da je zaista tako, a onda postoje i oni očigledni…

 

Evo na šta bi trebalo da obratite pažnju.

 

 

Stalno priča o njoj

U redu je ako ukoliko povremeno pomene bivšu devojku onda kada vas priča, jednostavno, nanese u tom smeru, ali ako je konstantno pominje i započinje razgovor o njoj bez ikakvog razloga, to je već “znak za uzbunu” – piše Dnevno.

 

– Ako sumnjate u to, razgovarajte otvoreno sa njim o tome da li je spreman da bude u vezi sa vama – savetuje seks terapeut i ekspert za vese dr Džejn Grir.

 

 

Konstantno priča koliko je mrzi

Možda ga je povredila i trenutno mu nije omiljena osoba na planeti, ali ako neprestano govori o tome kako je ona “ovakva i onakva”, trebalo bi da vam se uključi “alarm”. Dr Džejn Grir kaže da on možda na taj način pokušava da podseti sebe zašto više nije sa njom i da se podseti da mu je bolje bez nje.

 

 

“Takmiči” se sa njom

Pojedini muškarci to rade kada žele da vrate bivšu devojku – započinju sa njom nezvanično takmičenje ko će se bolje pokazati u novoj vezi, a to je utakmica u kojoj ne želite da pobedite. Zapravo je prilično ponižavajuće ako se oko vas trudi samo da bi bivšoj pokazao koliko dobar može da bude.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..