Astrološke prognoze do 18. septembra 2017. godine: Venera plete mrežu ljubavi, dok će vas Mesec u Blizancima osloboditi briga!

Astrološke prognoze do 18. septembra 2017. godine: Venera plete mrežu ljubavi, dok će vas Mesec u Blizancima osloboditi briga!

13. rujna 2017. 0 By Admin 1

Evo šta nam još astrolozi predviđaju za ovu nedelju…

 

Konačno smo u sedmici u kojoj će Venera biti glavni akter. Prethodni događaji su je bacili u drugi plan, iako se sve vrtelo oko ljubavi i odnosa, bilo je zapostavljeno ono najvažnije – osećaj i emocije. Predstavnica ljubavi sada će konačno mnoga pitanja postaviti, ali ono najvažnije biće ljubav prema sebi samome, pa tek onda odnos prema drugima i sa drugima.

 

Nedelja započinje Mesecom u Blizancima, pa će mnoge rasteretiti nepotrebnih briga. Ipak lagani Blizanac nekad može i svojom nesmotrenošću da dovede sebe u nezavidnu situaciju, zato ma kako se lepo i opušteno osećali, budite oprezni sa rečima i ne zbijajte šale na svakom mestu i u svakom društvu, jer neće svi biti istih lakih osećanja i neopterećenih misli (Mesec kvadrat Merkur, kvadrat Mars i Neptun).

 

Uživajte u svakodnevnom druženju, neozbiljnim pričama i neopterećujućim temama. Izađite, prošetate, budite u pokretu i bavite se samo stvarima koje su u vašem domenu i koje se samo i lično vas tiču. Očekuju vas ozbiljne teme sa partnerima, pa budite spremni da ne obećavate nešto što nećete biti u stanju da ispunite.

 

Još uvek će Mesec ići znakom Blizanaca kada Venera bude napravila trigon sa Saturnom, pa će se mnogi naći pred neočekivanim događajem. Mnogi će se bračni razgovori voditi, a neki će baš u tom danu rešiti da izgovore „sudbonosno DA”. Saturn donosi ono što ste već davno na nekom nesvesnom nivou izabrali. Taj se događaj smatra jednim od najsretnijih u životu, ali ono što iza njega dolazi je u senci Saturna. Tako će i toga dana razgovori biti o ljubavi, o sreći (Venera), ali ono što se očekuje jeste odgovornost, obaveza, posvećenost i istrajnost (Saturn) u onome što ste obećali i poželeli (Venera).

 

Neke će iznenaditi susret starih ljubavi koje uz ovakav aspekt svakako obećavaju da se obnove i nastave. Nakon trigona, Veneru čeka sekstil sa Jupiterom, pa su ovo dani kada možda nećete imati mnogo sreće u poslu, ali zato ljubav može biti na zavidnom nivou. Između dva Venerina aspekta (Venera trigon Saturn, sekstil Jupiter) Sunce će napraviti kvadrat sa Saturnom, što će aktivirati mnoge karijeriste, probuditi njihovu ambiciju i želju da se po svaku cenu poslovno uzdignu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2