Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. septembra 2017.: Odlične vesti za Ovna, Lav u ljubavnim problemima, Vaga u tajnoj vezi..

Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. septembra 2017.: Odlične vesti za Ovna, Lav u ljubavnim problemima, Vaga u tajnoj vezi..

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Na početku nedelje, Mesec, vaš vladar u polju finansija, u konjunkciji sa Venerom, nagoveštava izvesne finansijske dobitke, ali i izdatke. Na vama je da napravite ravnotežu. Oni koji se bave privatnim biznisom, u nastupajućem periodu mogli bi da sklope nove unosne poslove i poboljšaju finanasijsku situaciju, ukoliko to nagoveštava natalni horoskop.

 

Ljubav – Emotivna situacija se komplikuje u toku nedelje. Od srede ne funkcioniše više trigon Venere sa vašim vladarem polja partnerstva, Saturnom, već ulaskom Venere u Devicu počinje kvadratni odnos koji donosi tenzije. Stoga budite oprezni, izbegavajte nagle odluke i nepromšljene izjave.

 

Zdravlje – Povedite računa o alergijama i bolestima disajnih organa.

 

 

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Mesec u vašem prvom polju, zajedno sa Venerom, nateraće vas da u posao uključite i emocije, što je inače netipično za vas. Ipak, ta faza će brzo proći, jer se i Mesec i Venera potom sele u drugo polje, i donose uvećanje prihoda ili iznenadni dobitak. Budite oprezni s novcem i ne kockajte se. Ako se bavite privatnim poslom, imajte na umu da još nije vreme za velike investicije, jer se okolnosti naglo menjaju.

 

Ljubav – Do srede su emocije u prvom planu, i sve deluje idilično. Od sredine nedelje, Venera se razdvaja od Saturna i to je znak da se stvari komlikuju, a svi dogovori se dovode u pitanje. Čak i oni u najsigurnijim vezama podložni su problemima i nesuglasicama, kao i iskušenjima sa strane.

 

Zdravlje – Ukupno zdravstveno stanje pozitivno.

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Konjunkcija Merkura i Marsa u vašem znaku ne pogoduje trajnim promenama, već isključivo balansiranju postojećeg posla, i to sa neizvesnim uspehom. A kad se ovim planetama priključi i Venera, situacija se dodatno komplikuje, pa gotovo da nećete ni osetiti njenu dobroćudnu prirodu. Jupiter u polju novca je dobro postavljen, što znači da nema razloga za strah od velikih gubitaka.

 

Ljubav – Jupiter, vladar vašeg polja emocija, još koji dan uživa podršku Venere, a onda ostaje sam. Zato, od sredine nedelje smanjite očekivanja na ljubavnom planu. Šta god da se desi reagujte smireno jer će se točak sreće u bližoj budućnosti ponovo okrenuti u vašu korist, zato ne očajavajte.

 

Zdravlje – Stres će se izkazati kroz ubrzan rad srca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4