OVAKO VOLE ŽENE ZODIJAKA! ZALJUBLJENA žena Devica PRUŽA partneru BAŠ SVE, za razliku od LAVICE koja ŽUDI za PAŽNJOM…

OVAKO VOLE ŽENE ZODIJAKA! ZALJUBLJENA žena Devica PRUŽA partneru BAŠ SVE, za razliku od LAVICE koja ŽUDI za PAŽNJOM…

17. rujna 2017. 0 By Admin

Lav

 

Gde god da se pojave, žene Lavovi plene pažnju. One zrače energijom i toplinom što privlači muškarce, posebno one imućne i moćne. Živahne i pozitivne Lavice obožavaju da budu zaljubljene i uživaju kada ih partner obasipa skupim poklonima i iznenađenjima.

U poslu i životu teže za stabilnošću, ali u ljubavi su spremne na sve. Dokle god veruje u partnerovu ljubav daće sve, ali već kod prvoh znakova nesigurnosti u partnerovu predanost, žene Lavovi spremne su za nove pothvate.

 

 

Device

Perfekcionistikinje koje od partnera očekuju da prihvati ovu vrlo izraženu osobinu. Njihova jednako moćna osobina je i osećajnost. Kada se zaljube, žene Device svom partneru pružiće baš sve.

One pamte godišnjice i značajne trenutke i vole da pripremaju mala i slatka iznenađenja. Vrlo su inteligentne i stoje iza svog mišljenja, te ih je teško uveriti u suprotno. Vole različite tipove muškaraca, a glavna osobina im je da u ljubav ne ulaze samo srcem, već i glavom.

 

 

Vaga

Prvi utisak koji žene Vage ostavljaju na muškarce je besprekoran izgled koji se pamti. Iako možda na prvu arogantne i kada su u pitanju muškarci izbirljive, ove žene imaju toliko bistar um da isto očekuju i od muškarca.

Jednom kada se povežu, spremne su da partneru ponude pravu ljubavnu avanturu. Vole da pričaju i uživaju u raspravama i u svemu traže lepotu i kvalitet. One su romantične idealistkinje koje će, u potrazi za svojim princem, slomiti i pokoje srce.

 

 

Škorpija

Upoznati ženu Škorpiju u potpunosti nije nimalo lak posao. One vole svoj mir i vrlo teško puštaju muškarca u svoj prostor. Iako su zavisne od ljubavi, boje se razočaranja i neuspeha od čega se štite emocionalnim ogradama.

Žene ovog znaka u vezu ulaze polako i sigurno, a kada pronađu pravog partnera vrlo su odane, verne, a kada je reč o intimi, vrlo domišljate i strastvene. Partner koji je poštuje i čini srećnom biće srećan do kraja života, ali izdaja je nešto što ovaj znak pretvara u pravog ratnika.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3