LAV- KRALJICA ZODIJAKA! Strastvena i dominantna, fatalna zavodnica, muškarci je jure, a ona se uvek ZALJUBI U POGREŠNOG

LAV- KRALJICA ZODIJAKA! Strastvena i dominantna, fatalna zavodnica, muškarci je jure, a ona se uvek ZALJUBI U POGREŠNOG

26. rujna 2017. 0 By Admin

Žena Lavica je sigurna u sebe, uvek blistava, sjajna, senzualna, ali pomalo muškobanjsta. Kada udje u prostoriju nemoguće je ne primetiti je… Nastupa snagom i dostojanstvom jedne kraljice, čak i kada odlazi na pijacu… Strastvena je, dramatična, velikodušna i zagonetna… Muškarci za njom gube glavu kakva god ona bila. Jedina mogućnost da bude ukroćena je da naleti na pravog muškarca koji će je pretvoriti u umiljatu mačku… Kada joj se strasti razbude, vatra u njoj se rasplamsava do neba… I ona daje sve od sebe.

 

 

Često je preveliki zalogaj za nekog muškarca. Erotična, poželjna, neustrašiva. Beskrajna sigurnost koja izbija iz svake njene pore, mogla bi prosto da uništi muškarca koji je pored nje, a koji ne uspeva da joj parira i da se sa njom takmiči, jer ona to očekuje! Nije lako muškarcima sa njom.

 

 

Zahvaljujući ženstvenosti možete se prevariti i pomisliti da imate pred sobom ženu koju zanima isključivo moda, džet set, jer ona je doterana, deluje površno, priča o svakodnevnim problemima na veseo način, samouverena, sa pozitivnim stavom prema životu.

 

Iza vesele i dobrodušne osobe krije se jak karakter, poslovna žena koja zna šta hoće, i koja ima izuzetno smisla za biznis. Njen domen rada može biti vođenje obdaništa, privatne škole, velikog preduzeća, radio ili tv stanice do kozmetičkog salona, fabrike hrane, butika. Sve što ona kreira u svom umu ume da stvori i da to dobro unovči. Mnoge žene Lavovi su sjajne glumice.

 

Ona može biti ponekada izrazito lenja, jer od svega najviše voli uživanje i sve što radi ima za cilj da stvori dobru materijalnu osnovu da bi dobro i udobno živela. Ako ima dobar izvor prihoda u vidu situiranog supruga, neće se preterano angažovati na poslu osim ako se ne bavi umetnošću. Probirljiva je, pomalo snob i voli da je u centru pažnje. Sklona je da dramatizuje događaje da očekuje da joj svi poklanjaju pažnju.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4