KAD MUŠKARAC ODLUČI OTIĆI: Ovo su razlozi zbog kojih će SVAKI muškarac da te NAPUSTI

KAD MUŠKARAC ODLUČI OTIĆI: Ovo su razlozi zbog kojih će SVAKI muškarac da te NAPUSTI

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

Izdvajamo deset najčešćih razloga zbog kojih muškarci raskidaju. Odluke i razlozi i za prekid nikada nisu jednostavni, a vrlo često je teško definisati samo jednu stvar zbog koje se raskida. Ipak, izdvajamo najčešće razloge za raskid veze:

 

 

1. Nije spreman za ozbiljnu vezu

Ovo je najčešći razlog zbog kojeg raskidaju muškarci i objašnjenje koje se najčešće čuje. Njima ozbiljna veza znači odricanje, obveze, kompromise i smanjenje vlastite samostalnosti. Zbog toga vezu vide kao teret, a ne kao nešto u čemu će uživati, kada osete da gube samostalnost beže.

 

 

2. Nije prioritet u vašem životu

Nasuprot prvom problemu je ovaj gde muškarac očekuje da postane centar ženinog sveta. Ukoliko imaju osećaj da nisu na prvom mestu, smatraju da veza nema budućnosti jer ih partnerka ne voli i ne ugađa dovoljno.

 

 

3. Partnerka ne brine dovoljno o sebi

Posebno je naglašen razlog za raskid ukoliko dođe do promene od početka veze i posle. Prestanak brige o svom izgledu, formi, odeći i šminki utiče na to da muškarac počinje gubiti interes. Sa jedne strane je osećaj da vam više nije zanimljiv budući da se ne brinete o tome kako izgledate, sa druge strane mu prestajete biti zanimljivi i privlačni. Muškarci danas sve više vode brigu o sebi i svome izgledu, pa isto očekuju i od partnerke.

 

 

4. Nestala je privlačnost

Kada jedna strana izgubi interes za drugu, situacija može postati prilično frustrirajuća. Nedostatak strasti u vezi počinje naglašavati i neke druge probleme.

 

 

5. Previše se svađamo

Svađe oko svake sitnice, učestale i bespotrebne naruše svaki odnos. Ako se na duge staze ni o oko čega ne možete dogovoriti, vezu postaje teško održati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2