HOROSKOP: On će ti reći “VOLIM TE”, a da li će slagati: Ovom zodijaku ne VERUJ ni u SNU!

HOROSKOP: On će ti reći “VOLIM TE”, a da li će slagati: Ovom zodijaku ne VERUJ ni u SNU!

30. listopada 2017. 0 By Admin

RAK

Ako vam je jedan Rak rekao da vas voli, znajte da to i misli. Čak i da još uvek to ne misli, počeće uskoro. Dakle, može se desiti da vam to kaže malo prerano, ali ako oseća da je na pravom putu, zašto čekati? Ovo ne znači da treba da sumnjate u njega. Opustite se i uživajte, jer je Rak tip osobe koja ne beži od veze.

 

LAV

Lav je ozbiljan tip i ne troši reči okolo tek tako. Čak i kada se radi o ljubavnoj izjavi, kojom predaje ono najdragocenije što ima – svoje srce, to će uraditi sa potpunom svešću i sa velikom dozom ozbiljnosti i zvaničnosti. To je sasvim dovoljno za „primaoca“ ove ljubavne ispovesti, i trebalo bi da se oseća izuzetno počastvovanim. Sledi zaključak da je zabranjeno sumnjati u njegove reči. I ne pomišljajte na to da tražite još uveravanja. Samo ga prihvatite i pokažite mu svoju zahvalnost.

 

DEVICA

Device sve rade sa sigurnošću, i kada vam, posle mnogo razmišljanja i vaganja, kažu „volim te“, možete biti potpuno sigurni u njihove reči. One to neće izgovoriti lako niti vešto. Ove reči za njih imaju veliku težinu. I neće povući nikad svoje reči, čak ni nakon dugog i mučnog razmišljanja, ni kada prekoračite granice njihovog strpljenja, pa ni kad shvate da vaša veza nije ono što su očekivali i želeli.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3