DNEVNI HOROSKOP za 1. novembar: Jarac u velikoj dilemi, Rak nesiguran u osećanja, Vaga će uživati u nežnosti i romantici…

DNEVNI HOROSKOP za 1. novembar: Jarac u velikoj dilemi, Rak nesiguran u osećanja, Vaga će uživati u nežnosti i romantici…

31. listopada 2017. 0 By Admin 1

Od danas Mesec ulazi u znak Ovna, praveći istodobno opoziciju sa Marsom! Dan nezgodan pred nama, s mogućnošću neprijatnih trzavica, iznenađenja. Na poslovnom planu gledajte da budete nenametljivi, pustite protivnike da dominiraju iako vam se ne sviđa popuštanje. Danas jednostavno nije dobro da im se nađete na crti. Pametniji popuštaju, ne zaboravite.
Zdravlje vam se danas lagano narušava, pa predupredite veće probleme tako što ćete odmah organizam ojačati ishranom i kvalitetnijim životom uopšte.
Srećno kroz današnji dan!

 

ovan

POSAO
Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.

 

LJUBAV
Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Dajte neki znak voljenoj osobi i provedite lep dan!

 

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

 

bik
POSAO
Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima. Povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.

 

LJUBAV
Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

 

blizanci

POSAO
U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.

 

LJUBAV
Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.

 

ZDRAVLJE
Izražena napetost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4