Evo što vaša ČETKA ZA KOSU govori o vašoj OSOBNOSTI :-)

Evo što vaša ČETKA ZA KOSU govori o vašoj OSOBNOSTI :-)

6. studenoga 2017. 0 By Admin 1

# 4

Vaša jednostavnost i skromnost razlikuju vas od drugih žena. Nikad se ne pravite važni i prilično ste jednostavni u davanju odgovora na bilo koje pitanje. Ako vas prijateljica pita sviđa li vam se njena haljina, ne možete si pomoći  – jednostavno kažete istinu. Neke žene vas možda čak i ne vole zbog te osobine, jer nisu svi spremni čuti istinu o sebi.

 

Međutim, oni koji su za istinu, cijene vaše mišljenje i savjete. Uvijek nosite udobnu odjeću. Nikada nećete nositi neugodne visoke pete, čak i ako šećete po crvenom tepihu. Volite se onakvom kakva jeste.

 

 

# 5

Uglavnom ste zadovoljni svime što imate u svom životu. Vi definitivno imate minimalističku prirodu. Nikada ne zadržavate stvari koje vam nisu potrebne u vašoj kući. Kada je riječ o odjeći, odabirete ono što je najudobnije i praktično. Nikad ne trošite novac na nepotrebne stvari.

 

Umjesto toga uložite ga u korisnije stvari: obrazovanje, putovanja, zdravlje. Nemate previše prijatelja. Nekolicinu prijatelja koje imate testirali ste na vrijeme. Pažljivo birate životnog partnera i zato stupate u brak u starijoj dobi. Međutim, zbog toga ste sretni u braku.

 

 

# 6

Stabilnost je vaša glavna kvaliteta. Vi ste iznenađujuće stabilni u svom ukusu, navikama i željama. Svaka promjena čini vas depresivnima. Vi ste uistinu konzervativna osoba. Izuzetno vam je teško prilagoditi se promjenama i ostaviti svoju zonu udobnosti.

 

 

Pokušajte biti fleksibilniji. Promjene nisu uvijek tako zastrašujuće kao što se mogu činiti. Vjerujte životu! Zapravo nije tako nepredvidljiv!

 

 

meowgag

Stranice: 1 2