NOVEMBAR je u znaku ZAVOĐENJA: Vage očekuje OGROMNA SREĆA, Strelčevi će započeti TAJNU VEZU, a OVAJ znak očekuju VELIKA ISKUŠENJA!

NOVEMBAR je u znaku ZAVOĐENJA: Vage očekuje OGROMNA SREĆA, Strelčevi će započeti TAJNU VEZU, a OVAJ znak očekuju VELIKA ISKUŠENJA!

7. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Svaki mesec donosi nešto novo. Venera, planeta ljubavi i novca, vladaće ovim novembrom i uneti jaku seksualnu energiju u vaš život. Konačno ćete biti samosvesni, a drugi ljudi će to nesumnjivo primetiti kod vas.

 

Jedno je sigurno – u mesecu novembru, svi horoskopski znaci biće opterećeni seksom. Sve će se vrteti oko uzbuđenja i zavođenja, a mnogima će se konačno posrećiti da dobiju ono što već dugo priželjkuju.

 

OVAN

Za pripadnike ovog znaka novembar će biti mesec ljubavi, seksa i novca. Seks će verovatno biti bolji nego ikada pre, a vi i partner bićete na potpuno istoj talasnoj dužini.

 

Ako ste slobodni, ovo je ono vreme kada slobodno možete da uložite sve u to da nađete sebi nekog. Možda, baš u rodnom gradu.

 

 

BIK

U glavi će vam biti samo avantura, a nivo uzbuđenja svakog dana novembra će rasti. Kada ga ne budete upražnjavali – maštaćete o njemu.

 

Zapravo, baš sada to i zaslužujete i vreme je da se posvetite ovom polju svog života. Prepustite se.

 

 

BLIZANCI

Dosta toga će vam se izdešavati ovoga meseca. Mnogim ljudima ćete baš vi biti potrebni, izađite im u susret jer će vam komunikacija biti vrlo produktivna. Mnogi od njih će vam poveriti neke svoje fantazije, koje nikada do sada niste čuli.

 

Za one koji su u vezi, ovo je pravo doba da pobegnu iz grada za neki vikend. Slobodnima će se ukazati neke vrlo primamljive prilike.

 

 

RAK

Svuda oko vas su mogućnosti, potrebno je samo da širom otvorite oči. Izlazite i družite se, idite na piće sa prijateljima i potrudite se da dobro izgledate.

 

Oko 18. novembra ukazaće vam se prilika za upoznavanje… Iskoristite to, makar na jedno veče.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3