Tranzit Venere u Škorpionu od 07.11. – 01.12.: Čuvajte se OPASNIH VEZA i POGREŠNIH ODLUKA…

Tranzit Venere u Škorpionu od 07.11. – 01.12.: Čuvajte se OPASNIH VEZA i POGREŠNIH ODLUKA…

7. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Dok će Venera prolaziti znakom Škorpiona stvorit će nekoliko pozitivnih aspekata s drugim planetima koji mogu biti od pomoći u ispunjenju ljubavnih potreba:

 

12.11. Venera konjunkcija Jupiter

Dani oko ovog datuma idealni su za novi početak. Optimizam i uživanje. Usuđujemo se pokazati osjećaje, otvoriti prema novim iskustvima. Želimo udovoljiti onima koje volimo. Mogući su i materijalni dobici.

 

Novo poznanstvo,  možda i sa strancem. Nezaboravni večernji provod. Naročito povoljno za Škorpione, Rakove, Ribe, Strijelce, Bikove i Vage.

 

17.11. Venera trigon Neptun

Nježnost, brižnost i suosjećanje. Iznenadno romantično nadahnuće. Postaje vam jasno što morate učiniti kako biste nekoga privukli sebi. Lako je moguće da vam se svidi netko karizmatičan ili produhovljen.

 

Ovo je aspekt koji budi i intelektualnu privlačnost, intuiciju, onaj trenutak kada osjetite da ste baš tu gdje trebate biti i u blizini osobe s kojom želite biti. Povoljno za Škorpione, Ribe, Rakove, Vage i Bikove.

 

 

20.11. Venera sekstil Pluton

Na djelu je snaga privlačnosti. Potreba za ostvarenjem potpune bliskosti s voljenom osobom.

 

Dolaze i zanimljivi uvidi. Nešto što je skriveno izlazi na površinu. Sada distanciranu ili stidljivu osobu možete potaknuti da se otvori.

Dobro je potražiti dokaze o tome koliko ste voljeni. Onaj tko vas želi i voli bit će uz vas, a to će vam i na neki svoj način pokazati.

 

Povoljno za Škorpione, Ribe, Rakove, Vage, Bikove i Jarce.

 

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica
www.julijanaoremovic.com

Stranice: 1 2 3