DNEVNI HOROSKOP za 11. novembar: Strelcu stiže iznenadna poseta, Lava očekuje bura dešavanja, a Ribe prelepi ljubavni momenti…

DNEVNI HOROSKOP za 11. novembar: Strelcu stiže iznenadna poseta, Lava očekuje bura dešavanja, a Ribe prelepi ljubavni momenti…

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Rak 22.6. – 22.7.

Danas ćete najviše razmišljati o novcu i na šta da ga potrošite. Mnogo vremena ćete provesti sa papirom i olovkom praveći spiskove i pokušavajući da odredite prioritete.

 

Neke razmirice sa starim poznanikom vam se ponovo vraćaju u život. Pokušajte da ne izgubite strpljenje i ako ne želite više kontakt sa njim, to mu jasno stavite do znanja.

 

Lav 23.7.- 22.8.

Izvesni uspesi iz prošlosti vas i danas čine poprilično zadovoljnim i omogućavaju vam da naročito danas živite na račun stare slave. Iskoristite ovaj dan da se, prvenstveno, dobro odmorite. Takođe, posvetite se i vašim prijateljima.

 

Nakon perioda zatišja, slede vam nove obaveze. Budite spremni da se sa njima efikasno suočite.

 

Devica 23.8. – 22.9.

Voleli biste da provedete dan u društvu pozitivnih osoba koje vam vraćaju osmeh na lice. Pokušajte da susret sa njima organizujete tokom popodneva, jer sve su šanse da ćete razgovarati do kasno u noć.

 

Takođe, nađite vremena da se okrenete vašoj duhovnoj strani ličnosti. Pročitajte neku knjigu na temu spiritizma ili prionite na meditaciju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4