Naredna dva dana je Mesec u znaku Vage- Spoj srodnih duša, magija života u dvoje!

Naredna dva dana je Mesec u znaku Vage- Spoj srodnih duša, magija života u dvoje!

15. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Mesec je ušao u Vagu, a tu će se zadržati sve do petka. Pogledajte šta to znači!

 

I evo ga, konačno je došao na red, onaj fin, šarmantan i vaspitan svet koji šeta lepršajući pored vas. Sve one diplomate i odmereni ljudi, koji su tu da taktiziraju, insistiraju na svojoj pravdi i odmereno pokazuju svoju naklonost.

 

Možda vama ne treba “poseban”, možda možete u grupi ili sami, možda vam je um zauvek vezan za decu i dom, možda mislite da je materijalna sigurnost najvažnija u životu, Mesecu u Vagi je prioritet “onaj neko s kim će podeliti harmoniju života u dvoje”.

 

Raspoloženje ove osobe zavisi isključivo od dnevnih ljubavnih zbivanja, pa ne daj Bože da ga sretnete, baš tog dana, kada se na partnerskom planu dogodio “karambol”, piše astrosavet.rs.

 

Ne, teško će ga oraspoložiti prijatelj, rodjak, neznanac. On je nesrećan ako je sam. On nije celovit ako nema “idealnu polovinu”.

 

Zato će izdržati svaki napor, zato će napraviti najviše ustupaka, zato će uraditi baš sve, samo da bi održao sklad i sačuvao harmoničan odnos u dvoje. Zasnivanjem bračne zajednice ovaj Mesec će pronaći svoju stabilnost, a do tada, “ko živ ko mrtav”.

 

Da bi ovaj čovek bio srećan, pored partnera, treba mu i ogledalce! Dar za estetiku і umetnost je u ovom slučaju naglašena, ali i dar za mirenje zavadjenih strana. Recimo, idite na ručak kod ovog Meseca i videćete sa koliko je sklada i lepote ukrašen čak i tanjir sa koga jedete.

Recimo, on bi bio idealan za spajanje i drugih parova i krojačke, kozmetičke i frizerske salone iz kojih ne izlazi, bez obzira na finansijsku situaciju. Pokušajte da nadjete ženu sa ovim položajem Meseca i pogledajte joj ruke, nokte. Dodirnite lice namazano kremom pre koji minut.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2