DNEVNI HOROSKOP za 17. novembar: Bika muče ljubavne sumnje, Blizancima stiže uspeh, Rakovi- oprez, neko bi vas mogao iskoristiti…

DNEVNI HOROSKOP za 17. novembar: Bika muče ljubavne sumnje, Blizancima stiže uspeh, Rakovi- oprez, neko bi vas mogao iskoristiti…

16. studenoga 2017. 0 By Admin 1

 

JARAC
Karijera: Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja ili da Vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju.

 

Zbog različitih obaveza koje imate ne uspevate da udovoljite svima i da saslušate jednu blisku osobu.

 

 

Ljubav: Obratite pažnju na nečiju poruku, ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje Vas prate. Ugodite osobi do koje Vam je stalo.

 

 

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

 

 

 

VODOLIJA
Karijera: Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na Vaše poslovne odluke.

 

Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku.

 

 

Ljubav: Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Jasno Vam je da ne treba preći granicu ukusa i mere.

 

 

Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i psiho-fizička relaksacija.

 

 

RIBE
Karijera: Postupak koji za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura.

 

Stoga prihvatite kompromis, kao srednje rešenje i odgovor na neka zajednička pitanja.

 

 

Ljubav: Suviše očekujete od nečijih obećanja, što može prilično da Vas razočara. Obratite pažnju na osobu, koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.

 

 

Zdravlje: Izbegavajte brzopletost, opustite se

Stranice: 1 2 3 4