SVETI KRUG koji vas NAJVIŠE privlači nosi jako važnu PORUKU ZA VAS

SVETI KRUG koji vas NAJVIŠE privlači nosi jako važnu PORUKU ZA VAS

16. studenoga 2017. 0 By Admin 1

11. Inspiracija

Ovo je element zraka. Simbol ove mandale je paun.

On kao takav predstavlja ljepotu, snažan ponos i jednu posebnu perspektivu života. Ova mandala treba nas podsjetiti da nikada ne zaboravimo da pokažemo što to sve imamo punuditi svijetu. Onaj tko je odabrao ovu mandalu trebao bi se osvrnuti oko sebe i postati svjestan ljepote koja ga okružuje.

 

Vjerujte u sebe i ostanite ponosni, pokažite talente i dozvolite inspiraciji da pokrene ono najbolje u vama. Isplatit će se.

 

 

12. Zaštita

Element zraka. Ova madala simbolizira medvjeda, koji sa sobom donosi svoju zaštitničku prirodu, označava ljude koji čvrsto stoje na zemlji.

Podsjeća nas također i na to da treba najbolje ocijeniti kada se povući, a kada se primpremiti na razdoblje dugog čekanja. Ako ste odabrali ovu mandalu trebate znati da je krajnje vrijeme da počnete kontrolirati svoju moć, da počnete stajati čvrsto iza svojih stavova, da vjerujete u vaše instinkte.

 

Ne treba bježati od sukoba. Naučite kada treba zaštititi srce, a kada se treba boriti za njega.

 

 

13. Samopouzdanje

Element vatre. Ova mandala donosi sa sobom lava i sve njegove osobine.

Predstavlja snažnu energiju, osjećaj ponosa i karizmatičnost. Ako ste odabrali baš ovaj znak, duh vam poručuje da je krajnje vrijeme da postanete vođa sami sebi i prestanete živjeti u sjeni drugih.

 

Ne prihvaćajte stvari kojima niste zadovoljni.

 

 

14. Motivacija

Element vatre. Ovaj znak donosi sa sobom osobine konja.

Odlikuju ga osjećaj nevjerojatne energije, posvećenost, sposobnost i nevjerojatna želja za slobodom. Ako ste odabrali ovu mandalu trebali bi znati da više nema vremena za čekanje, pokrenite se. Sami morate uložite trud ako želite ubrati plodove.

 

Zaboravite na izgovore, jer dobit ćete nešto samo ako se potpuno založite za to.

 

15. Transformacija

Element zemlje. Ova mandala donosi sa sobom osobine zmije: senzualnost, sposobnosti da se lako odbaci staro i prigrli nešto novo.

Podsjeća vas da u životu nekada treba mirovati i prilagoditi se kako biste skupili energiju. Poruka za vas je upravo ta.

 

Prilagodite se promjenama koje vam predstoje, a prije nego što se dogode saznajte što vas to koči u staroj koži, da biste lako prihvatili novu

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4