Veliki godišnji horoskop za 2018: LAV – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: LAV – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

16. studenoga 2017. 0 By Admin 1

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija će vam biti u okviru proseka u 2018. godini. Ipak mogu da se pojave neke slabosti, kako fizičke tako i mentalne. Vratite se prirodi i njenim vrednostima da biste obnovili svoj duh. Neka dobro organizovana dijeta i vežbanje trebalo bi da poboljšaju vaše stanje na duže vreme.

 

Nemojte se psihički previše naprezati. Sredina 2018. godine može uzrokovati određeni stres i opterećenje. Pazite se komplikacija, budite pažljivi i mirni. Morate da se opustite, vašoj fizičkoj i mentalnoj strani treba periodično podmlađivanje kako biste se držali dobro tokom čitave godine.

 

 

PORODICA

U 2018. godini, vaš moral i osećaj odgovornosti na porodičnom frontu biće na iskušenju. Međutim, biće vam potreban vaš najčvršći oklop da biste izdržali sve efekte Jupitera i Saturna tokom godine. Prihvatite savete članova porodice, tada će slediti radost i sreća. Starijima i deci u porodici možda će biti potrebna uteha, a nekima i smernice tokom ove godine.

 

Zahvaljujući visokom nivou energije, bićete u mogućnosti da podržite svoju porodicu i prijatelje kroz njihova iskušenja u životu. Budite oprezni kad vas obuzimaju snažne emocije koje mogu da donesu brzu i nepravilnu akciju prema nekome u porodici.

 

 

Izvor: Conopljanews

Stranice: 1 2 3