Veliki godišnji horoskop za 2018: BIK – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: BIK – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

17. studenoga 2017. 0 By Admin 1

LJUBAV I BRAK

Ljubavni život Bikova u 2018. biće u harmoniji. Ovo će biti period spokojstva i lepih, bogatih iskustava u ljubavnom životu. Za neke od vas ljubav će biti glavni prioritet u životu, dok će za neke Bikove to biti totalno gubljenje vremena i energije.

 

Najvažnija je biti osetljivost – ali ona može da održi vašu vezu ili da je prekine! Sredina godine bi mogla doneti potencijalne partnere u vaš život.

 

Kada će finansijska situacija biti najbolja za Bikove u 2018. godini

Pustite krivice i grehe iz prošlosti i gledajte u budućnost. Za one koji su već u vezi, ovo je period kada vezu treba ojačati kako bi izdržala test vremena i sudbine. Ove godine vi ćete osećati snažnu potrebu da zadovoljite partnera više nego ikad. Nastavite i uživajte. Planete ljubavi su u orijentisane u vašu korist, a ove godine će u vašoj ljubavi prevladati harmonija.

 

 

FINANSIJE

U 2018. godini biće mnogo više trošenja za Bikove, kao nikada pre. Postojaće stalan priliv sredstava, međutim i odliv će biti adekvatan prilivu, ostavljajući vas tako u situaciji da nemate šta da uštedite. Neki neizbežni troškovi će prekinuti vaše budžetske planove. Ali budite odlučni da ne podlegnete spoljašnjem pritisku u smislu finansijske potrošnje.

 

Srednji deo godine može doneti veliki priliv u novčani fond. Planirajte svoje finansije i oslobodite se svih loših kredita i zaduženja. Napravite pametne poteze kako biste smanjili neželjene troškove u životu. Neki Bikovi bi mogli da kupe nešto velike vrednosti, kao što su kuća, zemljište ili luksuzno vozilo i to sve krajem godine.

 

 

ZDRAVLJE

Godina 2018. godine započinje napomenom za Bikove da će njihovo zdravlje i energija bili prilično dobri. Ovo bi bilo dobro vreme za početak bavljenja nekim sportom i odustajanje od nezdravih navika koje ste stekli u životu, a koje bi imale dugotrajne loše posledice. Oko drugog tromesečja može doći do pada nivoa energije a tada će i vaš “borbeni moral” biti stavljen na test. Čuvajte svoje emocije i držite ih pod kontrolom i proverite svoje zdravlje nakon nekoliko meseci.

 

Povremeno se opustite i podmladite duh. Napregnite i svoje mentalne snage, tražite mogućnost da svoj razvoj pokrenete do višeg nivoa. Neka vaš nivo samopouzdanja raste a uklonite stres i naprezanje iz svog života. Ne dopuštajte da vam sitne iritacije uznemire srce, ostanite fleksibilni prema svim sitnim životnim izazovima.

 

 

PORODICA

Ove godine vaš glavni zadatak je da dovedete do primirja u porodičnim odnosima. Biće puno tenzija oko vas, tako da morate povući pozitivne poteze i korake da biste situaciju održavali u miru. Biće neophodno puno takta i diplomatski pristup. Uverite se da vaše lične granice ostaju netaknute. Vaše dobre namere prema porodici donose osećaj poverenja i sreće tokom čitave godine.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4