Veliki godišnji horoskop za 2018: ŠKORPIJA – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: ŠKORPIJA – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

20. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Koji će biti najlepši događaj u životu Škorpije u 2018. godini? Pročitajte…

 

Snažna i probojna, strasna, ljubomorna i posesivna…

 

Škorpija je strasna, vatrena i veoma ljubomorna. Jakih je ljubavnih poriva. Sposobna je da na najmanji nagoveštaj partnerove nevere sve prekine i ode. Škorpije su pravi ljubavni virtuozi. Jako su posesivne tako da, kad jednom raskinu vezu, partnera i dalje ne ostavljaju na miru. Ne privlače ih osobe koje su zaljubljene u njih, oni tragaju za izazovom i rizikom kako bi njihov trijumf bio što impresivniji.

 

 

UOPŠTENO

Godina 2018. doneće sjajan osećaj spokojstva i suptilnosti kod Škorpija. Ove godine biće zabave, smeha i sreće u životu kao nikad do sada. Imaćete pun unutrašnji mir, osećaćete slobodu svuda oko vas. Saturn će vam pomoći da vodite život s manje publiciteta, a to bi takođe dovelo do radikalnih promena u vašem životu, koji se više neće vraćati na staro. U 2018. predviđaju se neočekivani događaji za momke Škorpione.

 

Energetski nivoi Škorpija biće prilično intenzivni u 2018. godini. Iako će prevladati mirna atmosfera, savetuje se da budete malo strogi na ličnom nivou. Vaš vladar Mars je egzaltiran u periodu od marta do novembra 2018. godine i ovo ukazuje na to da izbegnete impulsivne radnje u potpunosti.

 

Međutim, ova egzaltacija podstiče vašu energiju i opšti moral i pojačava u vama dobrotu u odnosu na braće i sestre. Neka sreća je na vidiku i vaše duhovne želje bi se u određenoj meri ispunile ove godine. Jupiter je retrogradan između marta i jula 2018. godine i poboljšaće vaše šanse za putovanje u inostranstvo. Međutim, pazite se na velike promene u karijeri i finansijske poteškoće koje dolaze pred vas. Saturn bi vam pomogao da se suočite sa svetom sa predanošću i odlučnosti, a pravda će prevladati oko vas.

 

U oktobru, Jupiter tranzitira kroz vašu rodnu kuću i ovo podrazumeva probleme oko vas. Možda će biti i prepreka na vašem profesionalnom frontu, tako da morate proveriti svoj temperament jer su nevolje moguće oko vas. Jednom kada Jupiter završi svoje retrogradno kretanje u avgustu, možda dođe do bračnih neslaganja za one koji su već oženjeni.

 

Međutim, Škorpije koje nisu u vezi imaju dobre izglede za srećan brak pre kraja godine. Cela godina izgleda sasvim sigurna samo ako možete zadržati svoje emocije pod kontrolom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3