Ime joj je STRAST: Ova dama Zodijaka je TOLIKO PRIVLAČNA da muškarci LUDE od ŽELJE ZA NJOM

Ime joj je STRAST: Ova dama Zodijaka je TOLIKO PRIVLAČNA da muškarci LUDE od ŽELJE ZA NJOM

21. studenoga 2017. 0 By Admin 1
Impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna,pise dnevno.rs

Neustrašivi i prirodni vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka – žena Ovan svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da pokrene ostalih 11 znakova!

 

Uvek se raduje novim izazovima pa je tipična “Ovnica” ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi što će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što prethodni završi do kraja.

 

Večiti je i nepokolebljivi optimista, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna da bude vrlo zaigrana i veliki je avanturista, koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

 

U ljubavi je vrlo strastvena. Voli da preuzme inicijativu i da bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom, te prepiranja i svađice doživljava stimulativnim. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovnice neretko je izazov.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3