EVO ŠTA VAS OČEKUJE SA NJIM: Djevica voli DUGE VEZE, Ovan se BRZO zaljubljuje, Bik MRZI ostavljati, a Strijelac..

EVO ŠTA VAS OČEKUJE SA NJIM: Djevica voli DUGE VEZE, Ovan se BRZO zaljubljuje, Bik MRZI ostavljati, a Strijelac..

25. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Strijelac

Pripadnike ovog znaka opisuje neodlučnost u emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne odabire. Teško se vežu i u ljubavnim su željama nestalni, a skrasit će se s partnerom koji im je prije svega prijatelj te im pruža željenu slobodu. Skloni su prevarama, no ako do toga dođe, dobro će ih sakriti.

 

 

Jarac

Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, no ako to učine, znači da misle kako bi to moglo trajati za cijeli život. Od svog partnera očekuju potpunu i neupitnu vjernost, a prevaru će doživjeti kao izdaju i odmah vas otpisati. Dobar seks i djeca “ljepilo” su koje Jarca drži u odnosu za cijeli život.

 

 

Vodolija

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi poprilično nemirni te teško ostaju s ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Raznolikost je za njih omiljeni začin života, pa obično imaju dosta partnera u životu. Ipak, mogu se predati i zaljubiti, ali to puca ako se moraju previše prilagođavati. Skrasit će se s partnerom s kojima im nikad nije dosadno.

 

 

Ribe

Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vjernosti i odanosti te bi, da mogu, rado bili s jednim partnerom cijeli život. U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle držati u sebi.

 

 

24sata.hr

Stranice: 1 2 3