NEDELJNI HOROSKOP do 7. septembra: Devicu PRATI SREĆA U LJUBAVI, Blizanci KRŠE pravila, Jarac se VRAĆA U IGRU…

NEDELJNI HOROSKOP do 7. septembra: Devicu PRATI SREĆA U LJUBAVI, Blizanci KRŠE pravila, Jarac se VRAĆA U IGRU…

1. prosinca 2017. 0 By Admin

LAV

LJUBAV: Niz događaja koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam uzimati vreme za ljubav. Ponekad ćete morati da birate jer nećete stizati na sve. Između vas i osoba suprotnog pola događaće se hemija koju niste očekivali. Biće lepo.

KARIJERA: Sve što je povezano s umetnošću, mladima, sportom, zabavom ili pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati Ko radi u opisanim profesijama, imaće sve više posla. Svi ostali postaće pravi zabavljači na radnom mestu.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve će biti sjajno ako ne idete silom.

 

 

DEVICA

LJUBAV: Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koje će za vas biti lepa. Oni koji su još sami neka se svakako doteraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama uživaće u sitnicama.

 

 

 

KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno sarađujete trenutno više vide od vas ili imaju veći uticaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše. Sledite ih do cilja.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Naspavajte se do mile volje.

 

 

VAGA

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti stvari koje treba da rešavate sa svojom porodicom.

KARIJERA: Pred vama su dani bogati prilikama za razvoj. Budite otvoreni, susretljivi, poštujte druge kao i sebe i videćete da možete gotovo sve. Nemojte da se umislite ili uspavate na lovorikama. Ovo je tek početak prosperitetnog razdoblja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Postanite svesni svojih kvaliteta.

 

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Verovatno ćete uživati u sasvim običnim stvarima i bez velikih ljubavnih ambicija. Ovo će doneti opuštenost u vezama kakvu niste očekivali. Tako ćete se posvetiti jedno drugom na nov način. Samci će jednako relaksirani izlaziti.

KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi zadato. Budite otvoreni i kooperativni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za dalji rad.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Bavićete se finim sportom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3