Mogli smo biti nešto sjajno, ali nikada nećemo znati kako bi to bilo..

Mogli smo biti nešto sjajno, ali nikada nećemo znati kako bi to bilo..

4. prosinca 2017. 0 By Admin

Uvijek sam bila tvrdoglava, sjećaš se? Priznajem to. Ali sad sam se promijenila i stojim ovdje potpuno tvoja, čekajući da promijeniš mišljenje. Što ti želiš? Ponekad mislim da vodiš bitke sam sa sobom, kao da ne znaš što zapravo želiš. Želiš mene. Ali me ipak ne želiš.

 

 

Zamišljam nas do kraja života. Kako ćeš završiti s nekim tko je jednostavniji od mene, kako ona neće ništa komplicirati. Ona će biti bezbrižna i kul, a ne ozbiljna i vječno zabrinuta kao ja. Neće biti važno ima li ljubav smisla. Zašto bi bilo? Neka život bude lagan. Najbolji je dio što ćeš ti sve kontrolirati kao što voliš.

 

 

Kod mene nisi volio upravo to što sam ja voljela kontrolirati neke stvari.

Pokušavam vidjeti dalje od ovoga, ali ne mogu. Uvijek si bio čudan kad je u pitanju budućnost. Zato ništa ne mogu vidjeti- ali možda je to ljepota vas dvoje, ti i ona bez plana.

 

 

To će ti biti osvježavajuće. Ona te neće zbunjivati. Neće te plašiti. Neće postavljati ona životna pitanja na koja ne znaš odgovor. Sjećaš li se kako sam bila dobra u tome?

 

 

Mislim da još uvijek vidim samo nas. Tebe i mene. Vidim kako smo drugačiji i živimo po svojim pravilima. Nisam htjela biti tako komplicirana. Nisam htjela uzeti tebe od tebe. Samo sam mislila da možemo postati nešto sjajno.

Dok više nismo mogli.

 

 

(zdravaisretna.hr)

Stranice: 1 2