NEMOGUĆE LJUBAVI: Strelac – Rak, Bik – Vodolija… Evo s kojim znakom definitivno NE TREBA da se upuštate u VEZU

NEMOGUĆE LJUBAVI: Strelac – Rak, Bik – Vodolija… Evo s kojim znakom definitivno NE TREBA da se upuštate u VEZU

13. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Ne upuštajte se u vezu s Devicom.

Kultivirana Devica izgleda na prvi pogled kao sjajan partner za vas. Imate slične ukuse i oboje uživate u finijim stvarima u životu.

Ipak, Devica koja je stalno usmerena na rezultate ne prekida svoju misiju za samopoboljšanje, dok je vama draže da gledate svet kroz ružičaste naočare.

Osećaćete pritisak zbog pritiska za delovanjem koji vam stvara Devica – i još kad se kritičko oko okrene prema vama, zbogom seksualna hemijo.

 

 

Škorpija

Ne upuštajte se u vezu s Blizancima.

Iako ste beznadno privučeni živahnim stilom Blizanca, nemogućnost da ih smirite (ili naterate da se obvežu!) donijeće vam razočarenje.

Zbog njegovih neobuzdanih obrazaca komuniciranja opsesivno ćete proveravati svoj telefon, a njihovo nepristojno koketiranje će vas pretvoriti u besnog, ljubomornog ludaka.

 

 

Strelac

Ne upuštajte se u vezu s Rakom.

Kulturni Rakovi su sjajni prijatelji, ali trudite se da vam i ostanu – samo prijatelji. U ljubavi, ovaj hladno ciničan znak može postati izuzetno sentimentalan.

Vaša intimna alarmna zvona će vam ukazivati na potrebu da ga se klonite, a već nakon trećeg izlaska, nakon što vam pokloni slatku razglednicu, aktiviraće se vaš okrutni smisao za humor. Vi to jednostavno ne možete sprečiti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4