Horoskop otkriva šta će vašem znaku doneti kraj 2017. i početak 2018. godine: Zamka za Device, iskušenje za Škorpiju

Horoskop otkriva šta će vašem znaku doneti kraj 2017. i početak 2018. godine: Zamka za Device, iskušenje za Škorpiju

19. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Neverovatno ali stvarno, u ovoj lunaciji Venera pravi čak osam aspekata…

 

U naučnim krugovima (Kvantna fizika) dokazuju da vreme i prostor imaju mnogo (ličnih) realnosti.

Ovaj vid povezanosti objašnjava da je vreme iluzija i da se prošlost, sadašnjost i budućnost mogu promeniti. Naše današnje fizičko postojanje, predstavlja zbir svih energija od pre par godina, par decenija, energija iz detinjstva i prenatalnog perioda, kao i energija iz prošlih života.

 

Možda imate neki problem koji se ponavlja i koji ne možete da rešite? Sada je trenutak da otkrijete njegov koren, uzrok disbalansa. Verovatno možete naći odgovor u aspektima vašeg natalnog koda.

 

Strelac je znak koji generalno predstavlja ljude čiji je filozofski pogled otvorenog uma i motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Čovek u znaku Strelca je ekstrovertan, optimista i entuzijasta i teško ga je zadržati na zemlji. Strelac voli promene, u stvari, promena je od suštinskog značaja da bi se osećao dobro. Ovo je ključ ovog vremena, promena!

 

Boravak Saturna u znaku Strelca je zapravo bilo vreme da se nađe fokus i smisao svom postojanju kroz novi sistem vrednosti. Odmah sa početka ove lunacije sredinom decembra odigraće se ključni trenuci u osvešćivanju lepote i potrebe svakog Strelca, naročito ženskih pripadnika ovog znaka. Genetsko nasleđe može jednostavno da se rasprši kao iluzija ili u drugoj krajnosti da ostane zapečaćen način odricanja od ljubavi pojedinca, a sve zbog koristi šire društvene zajednice. Strelčevi, ne zaboravite da i kap mora ima isti sastav kao sam okean!

 

Jarčevima je ova lunacija kao korak do cilja, naravno ako im je cilj dom i domovina. Ovaj praktičan, zemljani znak baviće se životom na najkonvencionalniji način od 20. decembra, kada Saturn ulazi u znak Jarca. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka, i prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom planu tako i na poslovnom, što će se vrlo brzo očitavati u narednom periodu.

 

Ulazak Venere, planete ljubavi, zadovoljstva i izobilja od 25. decembra doneće Jarčevima priliku za „topljenje leda” (čvrstih, tradicionalnih principa). Hladni šarm, zagonetno ponašanje i utisak indiferentne, ohole, nadmoćne i hladne dame. Ova kraljica ledenog carstva ne otvara vrata svog doma i svog srca svakome.

 

Poželeće da ostvari veću bliskost samo sa nekim ko se pokaže dovoljno vrednim, a taj neko mora biti: uporan, istrajan, strpljiv, zreo, odgovoran, veran, ozbiljan, pristojan i vredan njenog poštovanja. Stoga Jarčevi ako planirate ozbiljne partnerske veze sa tendencijom braka ovo je to vreme. Osim same emocije, oko 9. januara za sreću Jarčeva u ovom periodu, mora biti ulog i materijalne prirode.

 

Vodolijama lunacija pada u 11. Polje, što je njihova teritorija i sada se nalaze u završnoj fazi jednog perioda. Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane, kao stidljivi i mirni, to su oni kod kojih je Saturn dominantna planeta u horoskopu. A sa druge strane, mogu biti ekscentrični i energični, to su oni kod koji je Uran dominantna planeta.

 

I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima i umeju zaista da budu prijatelji. Iako su veoma prilagođeni energiji koja ih okružuje, u ovom vremenu su kao u nekom stanju isčekivanja prelaska Saturna u Jarca i Urana u Bika.

 

Vodolije imaju duboku potrebu da budu u ovom vremenu same i daleko od svega kako bi obnovile energiju. Ključna reč za ovaj znak je “mašta” ( Neptun je egzaltiran u Vodoliji). Ovo je vreme preispitivanja i definitivno mnogima će se u ovom periodu vratiti u život neki ljudi, neke ljubavi, ali nisam sigurna da će im oni biti podrška.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4