Sedmica tajnih veza i ljubavnih rizika: Lav očaran Vodolijom, Vage krše pravila, Jarac u opasnoj igri

Sedmica tajnih veza i ljubavnih rizika: Lav očaran Vodolijom, Vage krše pravila, Jarac u opasnoj igri

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Sa ulaskom Marsa u znaku Strelca astro aspekti upozoravaju da se klonimo rasprava!

 

 

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao Mnoštvo planeta u Jarcu, pod uticajem Jupitera i Neptuna, simbola uvećanja i nadahnuća, najavljuje bolju finansijsku situaciju, kao i dogovore o isplativim poslovima sa partnerima iz prekookeanskih zemalja. Ulaskom Marsa, simbola akcije, u znak Strelca, 26. januara, uspostavljate nove kontakte sa strancima.

 

 

Ljubav Pozicija planete ljubavi Venere koja upravlja vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, osim novih susreta i poznanstava, može vam doneti novu simpatiju s kojom će vas upoznati prijatelji. U vreme prve Mesečeve četvrti, 24. januara, može da vam se udvara neko koga poznajete preko posla.

 

 

Zdravlje Čuvajte se sportskih povreda.

 

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao Aspekti Merkura, simbola komunikacija, u prvoj polovini perioda, donose vam kontakte sa strancima i novčane dobitke. 26. januara, Mars, vladalac astrološke kuće prepreka seli se u kuću finansija, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finansijske transakcije.

 

 

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Venere, zajedno sa Suncem u desetoj kući nagoveštava susret sa zauzetom osobom, najverovatnije na nekom službenom putu. U vreme prve Mesečeve četvrti, oko 24. januara, možete da upoznate lekara ili farmaceuta. Klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Raku.

 

 

Zdravlje Promenite način ishrane.

 

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao Planeta ljubavi i novca, Venera, u vašem astrološkom polju inostranstva, donosi vam novac preko poslova sa strancima i osoba koje često putuju zbog posla. Krajem perioda, neplanirani izdaci, pa bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finansijske transakcije.

 

 

Ljubav U vreme prve Mesečeve četvrti, 24. januara, može da vam se dopadne neko ko neće biti u potpunosti iskren prema vama. Na kraćem putu ili preko društvene mreže možete da upoznate interesantnu osobu, a krajem meseca nekoga ko se bavi turizmom, marketingom, transportom ili trgovinom. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

 

 

Zdravlje Pazite se povreda u kući.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4