Vagi krajem avgusta stiže NEIZMERNA SREĆA, Ribe očekuje MIRNA LUKA do godine, Vodolije u oktobru čeka LUDNICA.. KRATKA PREDVIĐANJA DO KRAJA 2018.

Vagi krajem avgusta stiže NEIZMERNA SREĆA, Ribe očekuje MIRNA LUKA do godine, Vodolije u oktobru čeka LUDNICA.. KRATKA PREDVIĐANJA DO KRAJA 2018.

23. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Vage su propustile puno ljubavnih prilika i sada žale zbog toga. Vi ste neubrani cvet i strašno ste privlačni. Bićete najlepši u avgustu, kada ćete imati skoro sve. Sve će biti dobro, volećete i bićete voljeni, a intimni odnosi će vam doći samo kao šlag na tortu.

 

 

Škorpije su sigurne u sebe i mnogi se lepe za njih. Biće vam teško da izaberete najpoželjniju udavaču i često ćete zapadati u strastvene probleme koji se intenziviraju krajem leta. Ali, kada se za rođendan dohvatite sa nekim ko je rođen u znaku Jarca – biće vam jasno koga želite i ko vam treba.

 

 

Strelci kao da su pušteni s lanca i prepustili su se lutanju po mraku. Tek u novembru očekuje vas ozbiljno zaljubljivanje, a do tada šarmiraćete neke ljude sa kojima vam predstoje vreli momenti.

 

 

Jarčevi su jaki momci i san su svake Device. Žene u ovom znaku “pucaće” ove godine od samopouzdanja i neće biti materijal za svakoga već samo za one najizdržljivije.

 

 

Vodolije su zimska stvorenja i znaju kao niko da ohlade nekoga. Septembar vam neće započeti baš ljubavno, dok će muške Vodolije u oktobru strastveno da podivljaju. Opasno ćete se zagrejati za neku Vagu bez obzira kakve maske nosili i koliko god glumili da ste hladni.

 

 

Ribe će u ovoj godini biti najjače i najdelotvornije. Čeka vas mirna ljubavna luka, a imaćete stalnu podršku univerzuma i malo toga će vam stvarati probleme u životu. Najprivlačniji bićete u septembru i decembru.

 

 

Telegraf.rs

Stranice: 1 2