Kakve muškarce VOLE a od kakvih BEŽE: Kod Devica NEMAJU ŠANSE momci sa OVOM osobinom, a OVA dama pada samo na BOGATE I USPEŠNE

Kakve muškarce VOLE a od kakvih BEŽE: Kod Devica NEMAJU ŠANSE momci sa OVOM osobinom, a OVA dama pada samo na BOGATE I USPEŠNE

14. veljače 2018. 0 By Admin 1

Lav

Kraljice džungle znaju da su premija pa žele istog takvog muškarca. Sređenog, negovanog i svesnog svog seksepila. Lavica se neće prepustiti nekome ko joj govori ono što ona želi da čuje, jer on to mora iskreno da misli. Pažljivi i usredsređeni frajeri su ono što želi ova žena.

 

 

Devica

Poznato je da su Device kraljice čistoće i pedantnosti, a te odlike vole i na drugima. Frajer sa prljavim noktima ili kosom nema šanse kod nje, baš kao ni onaj koji ne zna sastaviti dve proste rečenice.

 

 

Vaga

Agresivni i nasrtljivi muškarci nikako nisu za žene Vage jer one preziru takve pojedince, ali isto tako ne vole one koji se prave nedodirljivima i čije je namere teško shvatiti. Mali izazovi ih privlače, ali ne žele trošiti vreme na dokazivanje da su poželjne.

 

 

Škorpija

Žene škorpije vole da drže konce u rukama čak i kada se radi o zavođenju. Iako su na glasu kao vrlo seksualne, nisu baš zainteresovane za seks na prvom sastanku, jer vole postupno da grade seksualnu napetost kroz zavođenje i šarmiranje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3