MESEČEV HOROSKOP za sve znake Zodijaka: Da li ste spremni za promene koje donosi PUN MESEC U DEVICI (do 11. marta 2018. godine)

MESEČEV HOROSKOP za sve znake Zodijaka: Da li ste spremni za promene koje donosi PUN MESEC U DEVICI (do 11. marta 2018. godine)

15. veljače 2018. 0 By Admin 1

Pun Mesec u Devici, 2. marta, poziva nas da se uravnotežimo promišljenim i praktičnim aktivnostima. Snove ćemo ostvariti koristeći svoje veštine, strpljivo i skromno, stvarajući red u svemiru. Dok se Devica, Bik i Jarac bave pročišćavanjem tela, dijetama, vežbanjem i zdravljem, Vaga, Vodolija i Blizanci pokušaće da stvore red u glavi.

 

Meditacija, puno sna i rad na sebi pomažu da stvorimo unutrašnji red i mir. LavStrelac Ovan otkrivaju kako biti srećniji s onim što imaju, sada i ovdje. Lakše ćete pronaći lepotu u malim stvarima.

 

RibeŠkorpija Rak postaju svesniji šta bi trebali popraviti u svojim odnosima, ljubavnim, prijateljskim i poslovnim, i koje neugodne, ali razumne poteze treba povući da bi ih pročistili.

 

S drugom četvrtinom u Strelcu, 9. marta, potražimo načine kako da se izvućemo iz uskih okvira svakodnevice. Uz ovu optimističnu i ekspanzivnu energiju možemo otkriti nove nadahnjujuće ideje i znanja.

 

Vrlo uverljivo zastupamo svoja uverenja i beskompromisno tražimo istinu u svemu što radimo. Zapitajmo se u što stvarno verujemo i odbacimo sva površna uverenja koja nisu duboko usađena u našem vlastitom srcu.

 

Izvor: Sensa klub

Stranice: 1 2