JUPITER U ŠKORPIJI DONOSI SREĆU – Evo kako će uticati na SVAKI znak, a ova TRI znaka ostvariće SVOJE SNOVE

JUPITER U ŠKORPIJI DONOSI SREĆU – Evo kako će uticati na SVAKI znak, a ova TRI znaka ostvariće SVOJE SNOVE

18. veljače 2018. 0 By Admin 1

Uspjeh, napredak, ali i agresija – naredni period će obilježiti sklonost ka ekstremnom ponašanju i potreba za dominacijom. Jupiter, planet kontakata sa strancima, putovanja i bogatstva, je poslije 12 godina je ušao u Škorpiona, simbol novca, moći i karizme.

U ovom znaku, njegov utjecaj je izvitoperen (u padu) što govori o grandomaniji, sklonosti ka ekstremnom ponašanju i potrebi za dominacijom. Do 08. 11., koliko će Jupiter boraviti u osmom znaku Zodijaka, možete se naći pred velikim izazovima, ako vam je natalni Jupiter, Venera, Merkur, Mars, podznak, osa sedmog, desetog ili četvrtog astrološkog polja u Škorpionu. Možete biti u iskušenju upustiti se u sumnjive poslove, koji su na granici zakona. Što se tiče zdravlja, trebali bi obratiti više pažnje na reproduktivne organe, bubrege i mokraćne kanale.

 

Utjecaj po znakovima

Dobro aspektiran Jupiter u Škorpionu može vam donijeti nasljedstvo, uspjeh i slavu, ali i moralnu dilemu da riskirate dosta toga, kako bi došli do velikog bogatstva.

Bikovi, Rakovi, Djevice, Ribe i Jarci prije će se uspjeti snaći u takvoj situaciji, nego drugi znakovi.

 

 

OVAN 

Ulaskom Jupitera, planete prosperiteta, kontakata sa strancima i dalekih putovanja u astrološku kuću novca, za vas počinje povoljniji financijski period.

 

 

BIK 

Jupiter u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, do 08. 11. može vam donijeti brak ili profesionalni uspeh, ako ste zbog posla prisutni u javnosti

 

 

 

BLIZANCI

Vladar kuće partnerskih odnosa, Jupiter, 10. 10. je ušao u vašu astrološku kuću posla, najavljujući mogućnost promjene posla ili radnog mjesta, naročito ako nosite uniformu na radu.

 

 

RAK

Ulazak Jupitera, planete ekspanzije, poslije 12 godina, u vaše peto astrološko polje, do 08. 11., može vam donijeti novu ljubav ili prinovu u obitelji.

 

 

LAV

Planet prosperiteta, poslije 12 godina, ušao u Škorpiona, što pogoduje predstavnicima vašeg znaka koji se planiraju okušati u privatnom biznisu.

 

 

DJEVICA 

Ulazak Jupitera, vladara polja partnerstva u Škorpionu, nagovještava mogućnost sklapanja dogovora sa strancima, naročito ako radite u medijima ili često putujete zbog posla.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2