DNEVNI HOROSKOP za 13. OKTOBAR: Bik živi u mašti, Vodolija gazi sve pred sobom, Rak meta trača, Lavu zbrka u srcu…

DNEVNI HOROSKOP za 13. OKTOBAR: Bik živi u mašti, Vodolija gazi sve pred sobom, Rak meta trača, Lavu zbrka u srcu…

1. travnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Dan pred vama mogao bi vam biti poprilično težak. Instinktivno želite da istražite i proširite svoje vidike, ali kao da vas nešto zadržava i sputava. Obratite pažnju na ne plaćene račune i sredite haos u kući. Čišćenjem svog fizičkog prostora sređujete i svoj mentalni. Uskoro ćete biti spremni i slobodni sasvim dovoljno da ostvarite svoje želje.

VODOLIJA

Danas vam je svet pod nogama, te iskoristite priliku i zgrabite sve što vam život pruža. Ukoliko niste primetili, imate snažnu podršku pored sebe. Sve što uradite ili kažete ima jak uticaj na druge. Ovo je idealna prilika da preuzmete lidersku palicu i povedete one koji malo zaostaju. Vaša sjajna percepcija biće izražena danas.

RIBE

Recite danas šta mislite, ali nemojte se uvrediti ako vam se učini da niko ne sluša. Nemojte sve odmah otkriti. Kao ni gubitnici, ni pobednici nisu baš omiljeni (iz drugačijih razloga, doduše!). Fokusirajte se na ono što radite i dajte sve od sebe. Sada je vreme kada treba da napravite dobre temelje kako biste uspeli da ostvarite svoje ideje kasnije.

Stranice: 1 2 3 4