DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. septembar: Ovan stavlja karte na sto, Biku stižu promene, Devica na pravom putu, Lav u novoj romansi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. septembar: Ovan stavlja karte na sto, Biku stižu promene, Devica na pravom putu, Lav u novoj romansi…

1. travnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Vodite računa da danas stvari ne krenu naopako. Pazite kako se izražavate, kako ne biste rekli nešto pogrešno ili u pogrešnom trenutku, ili kako ne biste dali komentar koji će uvrediti ili ražalostiti vašeg partnera. Pokušajte da, bez obzira što to nije u vašoj prirodi, ostanete taktični. Ako to uspete, provešćete divan dan sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Danas vam zvezde savetuju da se opustite. Ako ste u poslednje vreme radili previše i bili opterećeni poslom iskoristite ovu šansu i osvežite svoj ljubavni život. Izađite napolje i zabavite se. Ako imate pratnera provedite sa njim romantično veče, a ukoliko ste slobodni pozovite osobu koja vam se dopada u bioskop ili pozorište.

STRELAC

Danas je sjajna prilika da izađete sa prijateljima, jer postoji šansa da upoznate značajnu osobu i sa njom provedete kvalitetno vreme. Ta osoba će ispuniti vaša iščekivanja, podržati vaše ideje i verovanja i svatićete da biste sa njom mogli provesti večnost. Upravo ta osoba mi mogla biti nešto više od prijatelja ili poznanika, a možda biste sa njom mogli provesti i ceo život.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4