Veliki mjesečni horoskop za APRIL 2018. godine – JARAC, VODOLIJA, RIBE

Veliki mjesečni horoskop za APRIL 2018. godine – JARAC, VODOLIJA, RIBE

1. travnja 2018. 0 By Admin 1

RIBE

Ljubav i veze

Vladar kuće parova Riba, Merkur, nije u najboljem raspoloženju tokom travnja 2018. godine: smješten je u kući novca Riba, u kvadratu je sa triom Mars – Saturn – Pluton iz Jarca, i povrh svega, retrogradan je u prvoj polovici mjeseca.

 

Emotivne veze Riba pate zbog povećanog stresa, vjerovatno zato što se moraju suočiti sa previše stvari kroz novčana pitanja ili zajedničke poslove. Može se raditi i o pritisku koji dolazi iz okoline, što neće utjecati na povezanost para ili neke poteškoće koje par ima, nego će ti vanjski faktori samo ukazati na moguće probleme u vezi. Venera, planeta ljubavi, prolazi kroz 3. kuću Riba i kaže da će problemi biti riješeni kroz razgovore, uz diplomaciju i humor.

 

Posao i novac

Novac će biti glavna briga Riba tokom travnja 2018. godine. Zbog prisustva Sunca i Merkura u 2. kući Riba željeti ćete naći nove izvore zarade, upustiti se u neke nove poslove ili ćete puno potrošiti, kupovati ili prodavati. Sve to može biti povezano sa društvenim kretanjima, organizacijama, grupom prijatelja ili partnerstvom.

 

Ako je tako, bolje razmislite dva puta prije nego što uložite svoj novac. Najviše zadovoljstva dolazi kroz aktivnosti koje će okupirati vaš um, kroz riječi ili rukotvorine. Kroz putovanja tokom travnja spojiti ćete ugodno s korisnim.

 

Zdravlje i moral

Vaše raspoloženje tokom travnja 2018. godine biti će sjajno zbog prisustva Venere u vašoj 3. kući. To možemo najbolje opisati riječima: optimizam, humor i vedrina. I fizički ćete biti u dobroj formi.

 

Travanj ne donosi zdravstvene poteškoće. Ipak, faktor iznenađenja se može pojaviti u drugoj polovici mjeseca kada je Sunce, vladar kuće bolesti Riba, u konjukciji sa Uranom. Ako se ipak pojave neke sumnje ili poteškoće, nemojte ih ignorirati.

 

Savjet

Iskoristite svoje sposobnosti uvjeravanja, jer sada možete napraviti čuda!

 

 

Tarot-horoskop.com

Stranice: 1 2 3