DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Vodolija uznemirena, Ovan pred izazovom, Rak srećan u ljubavi, Vaga ima tajnu…

DNEVNI HOROSKOP za 12. OKTOBAR: Vodolija uznemirena, Ovan pred izazovom, Rak srećan u ljubavi, Vaga ima tajnu…

6. travnja 2018. 0 By Admin 1

rak

POSAO
Stalo vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa proverenim saradnicima i zatražite nečiji stručan savet.

 

LJUBAV
Obradovaće vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe.

 

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

 

 

lav

POSAO
Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj deo obaveza. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti.

 

LJUBAV
Partner u izvesnom smislu iskušava vašu naklonost pa se potrudite da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

devica

POSAO
Obratite pažnju na različite događaje iz javnog života i na svoj stil izaražavanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve.

 

LJUBAV
Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje vam dobra prilika.

 

ZDRAVLJE
Napetost.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4