DNEVNI HOROSKOP za 16. SEPTEMBAR: Bik u ljubavnoj igri, Strelac pred izazovima, Jarac ima tajne planove…

DNEVNI HOROSKOP za 16. SEPTEMBAR: Bik u ljubavnoj igri, Strelac pred izazovima, Jarac ima tajne planove…

24. travnja 2018. 0 By Admin 1

Čuvajte se bilo koje vrste svađe sa partnerom, čak i one najstabilinije veze mogle bi biti uzdrmane zbog male svađe ili zamerke, koja može da preraste u nešto previše ozbiljno, baš previše. Ako vas nešto muči, prećutite to, držite u sebi i ispatite sami u svoja četiri zida, biće prilike za priču, a možda neke stvari same od sebe ispare.
Pobednički dan vam želimo.

 

ovan

POSAO
Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti nemaju svoju upotrebnu vrednost.

 

LJUBAV
U susretu sa bliskom osobom izbegavajte osetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

 

 

bik
POSAO
Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku.

 

LJUBAV
Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao sto priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.

 

ZDRAVLJE
Odlično.

 

 

blizanci

POSAO
Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju.

 

LJUBAV
Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.

 

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4