HOROSKOP RIZIČNE SUDBINE I VELIKIH IZAZOVA! Šta nam donosi napeti kvadrat Merkura i Saturna (do 28. aprila 2018.)

HOROSKOP RIZIČNE SUDBINE I VELIKIH IZAZOVA! Šta nam donosi napeti kvadrat Merkura i Saturna (do 28. aprila 2018.)

24. travnja 2018. 0 By Admin 1

Ljubav koja bledi

Topla preporuka je da odvedete svoje prevozno sredstvo na generalku, jer u ovom periodu važi ona – nikad se ne zna. Izbegavajte kupovinu prevoznog sredstva, s obzirom da vam isto itekako može doneti pregršt nevolja. Jedino je dobro vreme za restauraciju baš starih i povoljnih automobila, kao i prodaju polovnih delova za prevozna sredstva.

 

Polje komunikacija bi će vidno oštećeno. Dobro obratite pažnju kome šaljete sms poruke i e-mail poštu, obzirom da vas samo trenutak nepažnje može deliti od toga da spomenuto pošaljete na pogrešnu adresu, i eto neugodnosti. Pored toga, moguće su razne smetnje u komunikaciji s bliskim ljudima, zahlađenja odnosa što može jako mučiti, pa je preporuka – povući se, otpustiti, a vreme će pokazati pravu istinu. Tu se radi o naglašenim karmičkim odnosima, gde je izvoditi bilo kakve logičke zaključke mač sa dve oštrice, i samo vama može biti na ogromnom teretu.

 

Uz Veneru koja će do 24. aprila biti u konjunkciji sa zvezdama iz sazvežđa Caput Algol, brojni ljubavni odnosi koji nisu toliko čvrsti i stabilni biće stavljeni na svojevrstan test izdržljivosti. Uzevši u obzir ostale pokazatelje, raskid je neminovan, i ma koliko da je bolan, ubrzo ćete videti kako donosi ogromno olakšanje. Prikazana su i brojna neverstva, posebno od ženskih osoba.

 

Nisu baš dobri uslovi po pitanju fizičkog zdravlja. Naglašena je podložnost na virusne i bakterijske upale i infekcije, zatim aktivacija hroničnih problema, posebno kada se radi o koštanom sistemu, disajnim putevima, živcima i nervnim završecima, psihi. Delujte preventivno.

 

Pozitivna strana u ovom ništavilu jeste da vam se ukazuju pozitivne mogućnosti da razrešiti sve što vas je mučilo tokom 6 problematičnih aspekata Merkura, koji su bili prisutni u periodu od kraja 11. meseca 2017. godine, pa sve do sad, i to skoro pa jedan za drugim. Samo, da bi ste ih razrešili, biće vam neophodan mnogo veći trud, nego inače, i naravno istrajnost.

 

Afirmacija za period od 21. do 28. aprila:

“Prevazilazim sva ograničenja, sve više se trudim da vežbam pozitivne misli. Ono u šta verujemo postaje naša istina. Biram skladnu i harmoničnu istinu. Svaki problem koji se pojavi, ne guram pod tepih, već se hrabro suočavam sa njim, međutim moj fokus je na onome što mi predstavlja zadovoljstvo i prijatnost. Sve se reši, ako se to zaista želi… pre ili kasnije, sasvim svejedno. Važno je da sam u miru i da shvatam kako sve u prirodi ima svoje cikluse, i da se sve, pa i ono najizazovnije – događa za neko moje više dobro.”

 

 

Astrolog: Damir Igor

Stranice: 1 2