LJUBAVNI TEST OTKRIVA SUDBINU! Iskreno odgovori na OVA pitanja i saznaj ŠTA TE ČEKA U LJUBAVI!

LJUBAVNI TEST OTKRIVA SUDBINU! Iskreno odgovori na OVA pitanja i saznaj ŠTA TE ČEKA U LJUBAVI!

21. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Iako postoji mnogo načina da se veza održi i učvrsti, neke su stvari zajedničke svim sretnim parovima.

Ako želite povećati mogućnost da vaša veza uspije, iskreno odgovorite na ova pitanja, zabilježite ih na papir, a zatim pročitajte objašnjenje i s njim usporedite vaše odgovore.

 

 

Pitanja:

1. Da li slobodno vrijeme provodite zajedno?

 

 

2. Razgovarate li tijekom dana s partnerom?

 

 

3. Da li još uvijek na vašem partneru ili partnerici postoji nešto što vam se «fizički» sviđa: osmjeh, pogled, govor, hod…

 

 

4. Mislite li oboje jednako: da vezu trebate poboljšati, produbiti, izgraditi…, ili ste oboje iskreno zadovoljni s vezom takva kakva je danas?

 

 

5. Koristite li se u raspravama i povremenim svađama (koje su normalne za svaku vezu), «niskim udarcima»: spominjete njegove ili njene slabosti i kritizirate karakter partnera ili partnerice, iako to nema nikakve veze s vašom svađom?

 

 

6. Da li nakon pomirenja doista zaboravljate uzrok svađe, ili to samo kažete, a u sebi još uvijek pamtite ono što je svađu uzrokovalo?

 

 

7. Postoje li stvari koje oboje volite s jednakim zanimanjem i žarom, bilo da se radi o planinarenju, kuhanju, igranju tenisa ili stvari koje su vam odbojne: životinje, vrsta glazba ili hrane…

 

 

Analiza

1. Tko se «igra» zajedno, taj i ostaje zajedno.

Jeste li primijetili da želite gledati iste filmove ili slušati sličnu glazbu? Ili vaša ljubav svaki vikend karta s prijateljima dok vi idete u shopping s prijateljicama?

Je li vaš partner lud za planinarenjem po snježnim vrhuncima dok vi čeznete za morem i suncem?

Ako ne možete zajedno uživati u slobodnom vremenu i nemate baš nikakav zajednički interes, koliko se god sada voljeli, vaša veza ima «rok trajanja» i pitanje je hoće li se održati.

 

 

2. Za razgovor je potrebno dvoje.

Naravno, šutnja i zagrljaji su također su važni, pogotovo u prvim tjednima ljubavi.

Ali ako nemate o čemu razgovarati, veza vam je osuđena na propast.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3