STRELAC I RIBE! Kome stiže NOVA LJUBAV a ko se VRAĆA STAROJ… Mesečni horoskop za JUN!

STRELAC I RIBE! Kome stiže NOVA LJUBAV a ko se VRAĆA STAROJ… Mesečni horoskop za JUN!

22. svibnja 2018. 0 By Admin 1

U drugoj polovini juna nećete uspeti da se lako dogovarate sa partnerom oko zajedničkog vremena jer ćete oboje imati poslovnih i drugih obaveza. Ako se samo malo potrudite i date partneru do znanja da vam je stalo da vaš odnos funkcioniše skladno, izbeći ćete nesuglasice. Vaš partner će se potruditi da vam izađe u susret kada vam bude potreban.

 

 

Ako ste slobodni:

Pokušaćete da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i imaćete utisak da sve ide dobrim tokom, da bi se zatim situacija preokrenula. Imaćete utisak da je potrebno da krenete iz početka zbog nekog sitnog propusta. Većim delom juna smenjivaće se oduševljenje sa razočaranjem. Odjednom će se pojaviti neko ko će početi diskretno da vam se udvara, i to će vam se dopasti. Shvatićete da ste dosta vremena izgubili na nekoga ko nije vredan vaše pažnje i okrenućete se novoj simpatiji.

 

Nešto starije Ribe će najzad dobiti šansu kod osobe koja je njihova stara simpatija. Naći ćete joj se upravo u situaciji kada joj je potreban neko ko će da je razume i da joj bude podrška. Uz malo pažnje, nova veza biće vam na dohvat ruke.

 

 

Zdravlje:

U prvoj polovini juna Sunce koje vlada vašim poljem zdravlja praviće kvadrat sa neptunom. Bićete podložni poremećajima izazvanim hormonskim reakcijama, a moguća je i sklonost alergijama. U slučaju jačih tegoba, obratite se lekaru. U drugoj polovini juna izbegavajte preterane napore i više se odmarajte. Prijaće vam vikend u prirodi.

 

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži veće količine svežih namirnica kao što su voće i povrće. Zelena salata, celer, blitva i spanać. Semenke suncokreta sirove, kikiriki, orašasti plodovi i smokve će vam prijati. Riba i morski plodovi takođe. Izbegavajte masnu hranu, meso sa roštilja, testenine, slatkiše i beli hleb. Uzimajte više tečnosti, vodu i ceđeni sok.

 

Srećni brojevi:

3,11, 17, 22, 25

 

 

astrologija.de

 

Stranice: 1 2 3