Žene u OVOM znaku su teatralne i FATALNE! Jedan POGLED i muškarci se BEZNADEŽNO zaljubljuju u njih…

Žene u OVOM znaku su teatralne i FATALNE! Jedan POGLED i muškarci se BEZNADEŽNO zaljubljuju u njih…

26. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Izgled i stil

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled. Široko čelo, prćasti nos i male uši fizičke su karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva. Visoka je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature. NTe kraljevskog držanja i nastupa. Uvijek djeluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli da obogati nakitom i drugim modnim dodacima. Kao i odećom žute i narandžaste boje.

 

Voli da se ističe u žutoj i narandžastoj, ali boja koja će je “katapultirati” u centar pažnje je zlatna. Simbol svega što Lavica voli i što predstavlja – topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja. Bira odeću i modne dodatke samo najboljeg kvaliteta, a modni konformizam kod nje ne postoji. Ona voli da nosi stvari koje niko drugi nema.

 

Uspešno nosi najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira, te savršeno krojenu odjeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska kod frizera. U njenoj garderobi sigurno će se naći cipele ukrašene šljokicama i perjem. Ali i “statement” ogrlica od svetlucavih kamenčića.

 

Videti Lavicu samu u kupovini redak je prizor. Ona u šoping ide s pratnjom, svojim prijateljicama. Koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savete, koliko da joj dele komplimente. U kabini zadovoljno će se ogledati sa svih strana u ogledalu, a pohvale za njen izbor i izgled pljuštaće sa svih strana.

Stranice: 1 2 3