ANĐELI ŠALJU VAŽNU PORUKU! Odaberi jednu KARTU i saznaj ŠTA ti poručuju!

ANĐELI ŠALJU VAŽNU PORUKU! Odaberi jednu KARTU i saznaj ŠTA ti poručuju!

1. srpnja 2018. 0 By Admin 1

 

3. Karta talenta i predanosti

Vi ste osoba koja zna da je predanost i želja za uspjehom ključna stvar za izgradnju života svojih snova i zbog toga uvijek stavljate dušu, predanost i srce u sve što radite.

Vaš glavni izazov je da budete strpljivi i da naučite ići s životnim tokom, jer vjerojatno ste ponekad malo zabrinuti i propitujete prirodni ritam stvari.

Zapamtite da je život savršen i da ima svoju vremensku crtu, a sve što trebate učiniti je slijediti prirodni put koji će vas dovesti do sreće.

Ako dajete sve od sebe u svom životu, uvijek ćete vidjeti rezultate, stoga nastavite, djelujte s ljubavlju, hrabrošću i povjerenjem da će sve dobro doći, iz navedenih razloga i u točno određenom trenutku.

 

 

4. Karta ljubaznosti i ravnoteže

Svemir djeluje u ravnoteži. Svaka akcija generira reakciju, a svaki čin ima svoju posljedicu. Ako djelujete s ljubavlju, prosperitetom, srećom i bogatstvom, sve pozitivno će vam se vratiti i to desetorostruko, ali samo ako to dopustite.

Ova karta stiže u vaš život danas kako bi vas podsjetila da, suprotno onome što nas je podučavalo, je jednako dobro učiti davati kao i učiti primati.

Toliko dugo ste davali (ljubaznost je u vašoj prirodi) i vrijeme je da dopustite da primite darove koje vam život i kreativna snaga žele dati.

Smatrajte se osobom dostojnom dobrih stvari kako bi se dobre stvari počele manifestirati u vašem životu, jer ćete primiti samo ono što mislite da zaslužujete.

Stranice: 1 2