NOVA LJUBAV ILI SLOMLJENO SRCE..  Izaberi jedan ČAROBNI ŠEŠIR i saznaj šta ti se SPREMA

NOVA LJUBAV ILI SLOMLJENO SRCE.. Izaberi jedan ČAROBNI ŠEŠIR i saznaj šta ti se SPREMA

23. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Šeširi su bili zaštitni znak Veštaca i Magova oduvek. Pred vama su tri šešira naizgled slična ali svaki im drugačije značenje i nosi posebnu poruku. Pažljivo ih pogledaj i odaberi jedan pa pročitaj šta ti poručuje.

ŠEŠIR BROJ 1

Ukoliko ste odabrali prvi šešir vama će uskoro stići jedne lepe vesti. Ovaj period koji dolazi obeležiće predivna dešavanja. Očekuju vas sreća i radost u krugu porodice, moguće je da ćete dobiti i prinovu od neoga od članova. U svakom slučaju lepe vesti stižu do vas, one će vas pokrenuti i pokazati vam šta su prave vredosti u životu.

 

Uživaćete u krugu prijatelja i ljudi koji vas vole, i krpz par dana primićete jednu poruku koja će vas jako iznenaditi. Postoji jedna osoba koja ne može da vas izbaci iz glave od kako vas je srela. Vi ni ne slutite to, možete se pokušati setiti ko vas je to gledao zaljubljenim očima.

 

Ova poruka će vam pokazati da u svetu postoje lepe stvari i da je neko zaista sposoban i željan da vam se posveti i da vas voli kako vi ti zaslužujete. Neko zaista gaji jake osećaje prea vama iako vi toga niste svesni.

 

U narednih sedam dana desiće se neizbežno i vaš život više neće biti isti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3