KRVAVI MJESEC: Pun Mjesec u Vodoliji i potpuna pomrčina Mjeseca 27.07. – Evo šta može očekivati SVAKI znak?

KRVAVI MJESEC: Pun Mjesec u Vodoliji i potpuna pomrčina Mjeseca 27.07. – Evo šta može očekivati SVAKI znak?

25. srpnja 2018. 0 By Admin 1

LAV

Vi možete doživjeti iznenadna iznenađenja, što ne znači da mogu biti loša. Pojedini Lavovi mogu imati eksplozivan period pa bi se trebali opustiti i ne reagirati na pojedine situacije. Preporučuje se da sada odgodite planove i ne donosite bitne odluke već se gledajte odmoriti.

 

 

DJEVICA

Svi vi koji ste rođeni u prvoj dekadi možete se osjećati iscrpljeno, umorno, čak bolesno pa bi bilo dobro da se odmorite ili da neke Djevice prekontroliraju zdravlje. Pojedine Djevice mogu imati sretan ljubavni život, dok neke mogu dobiti financije. Emocije su udružene s inteligencijom.

 

 

VAGA

Kod vas se ne događa bitnija promjena. Ako vam netko traži novac na posudbu, ne posuđujte, a ni vi se ne zadužujte. Možete, ako ste planirali započeti novi način prehrane za mršavljenje, kupovati sve za kuću, sređivati ili kupovati kuću. Posjećivati prijatelje, konzultirati se s astrologom ili psihologom – sve ovo je vrlo svrsishodno.

 

 

ŠKORPION

Vi možete doživjeti neke radikalne promjene posebno ako ste rođeni u prvoj dekadi. Sada neki karmički dugovi dolaze na naplatu. Uran i Mars su negativno aspektirani i jedino ako Saturn umiješa svoju umirujuću energiju, Uran neće odreagirati impulzivno. Samo prva dekada se treba pripaziti svađa i impulzivnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3