Izaberite BROJ karte – Ona koju izabereš otkriće ti kako da PRONAĐEŠ pravu SREĆU U ŽIVOTU

Izaberite BROJ karte – Ona koju izabereš otkriće ti kako da PRONAĐEŠ pravu SREĆU U ŽIVOTU

26. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Koja je vaša svrha života? Odaberite broj karte i čitajte dalje kako bi primili svoju poruku!

 

 

1. Životna svrha: Iscjelitelj

Vi ste došli na ovo fizičko područje da pomognete drugima da se iscijele. Ponekad im pomažete da se fizički iscijele ili im jednostavno pomažete da se emocionalno ili mentalno iscijele kroz teška vremena i situacije u njihovim životima.

 

Bilo da ste se odlučili za poziv medicinske sestre, terapeuta ili holističkog iscjelitelja, vi ste ovdje da služite drugima. To često znači da prvi dio vašeg života može biti vrlo težak jer vi morate sami prvo proći kroz postupak iscjeljivanja prije nego što možete shvatiti kako pomoći drugima da prođu kroz to.

To znači da trebate biti zahvalni na svakom teškom iskustvu ili situaciji u vašem životu, piše Spirtual posts. Znam da ovo zvuči čudno, ali zapravo je super kad možete iscijeliti situaciju i izaći s druge strane s ljubavlju i razumijevanjem.

 

 

2. Životna svrha: Umjetnik

Vi ste ovdje da kreativnošću svijet učinite boljim mjestom. Bez obzira radi li se o stvaranju glazbe, umjetnosti, poezije ili priča, svijet činite boljim mjestom tako što stvarate ljepotu u njemu. Mnogo puta sam svijet može biti surovo i hladno mjesto za one koji su u njemu. Pomoću vaše umjetničke vještine stvaranja i mašte, nadahnjujete druge da budu bolji ili jednostavno ih razveseljavate dok prolaze kroz teškoće.

 

Čak i u obliku blage zabave, umjetnički izričaj može pomoći ljudima jer to odvuče njihov um od teškoća. Ovo je prekrasan dar koji možete dati drugima. Mnogo puta umjetnici imaju sustav vjerovanja da umjetnost koju stvaraju ne donosi novac.

Međutim, ovo je ograničavajući sustav vjerovanja. Danas više nego ikad u svijetu, postoje prekrasna mjesta za kreativne ljude koji žele zaraditi. Ako smatrate da vjerujete da nikada nećete živjeti od svoje umjetnosti, radite sa svojim anđeoskim timom kako biste uklonili ta ograničavajuća uvjerenja i ostvarili obilje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2