Pun Mjesec u Vodoliji i najveća pomrčina Mjeseca u 21. vijeku – Saznajte kako da VEČERAS zamislite i OSTVARITE SVOJU ŽELJU!

Pun Mjesec u Vodoliji i najveća pomrčina Mjeseca u 21. vijeku – Saznajte kako da VEČERAS zamislite i OSTVARITE SVOJU ŽELJU!

27. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Kako ćete aktivirati svoju želju?

Važno je da budete u prostoriji u kojoj nema nikog, kao i da isključite sve ometače pozornosti (TV prijemnik, medijske sadržaje na kompjuteru, i druge). Onda zauzmite položaj koji vam najviše odgovara. Nekoliko minuta dišite duboko i zamišljajte bijelu svjetlost koja je simbol apsolutnog Božanskog sklada i iscjeljenja.

 

 

Nakon što se lijepo skoncentrirate na bijelu svjetlost, uzmite papir sa kodom za ostvarenje želja i gledajte u kod (1176). Maksimalno koncentrirano gledajte u kod. Možete ga ponavljati na glas. Nakon nekoliko minuta koncentriranja na kod, pređite na želju. Neka želja bude ono što uistinu osjećate.

 

Razmišljajte o svojoj želji, potrudite se vizualizirati ključne stvari koje ona podrazumijeva, a ako ne možete vizualizirati, dovoljno je samo koncentrirati sa na nju. Kada ste sigurni da ste se skoncentrirali na svoju želju, izgovorite u aktiviram. I zahvalite se Tvorcu. Ovo možete ponoviti koliko god želite puta. Što više to bolje.

 

Naravno, možete aktivirati i više želja, samo je važno da za svaku radite posebno. I bilo bi poželjno, ako bi isti postao dio vaše svakodnevice. Ako se odlučite raditi svaki dan ili često, vidjet ćete ubrzo, kako će u vašem životu sve krenuti ekspandirajuće. Otvarat će se nove mogućnosti za ostvarenje vaših želja, prepoznavat ćete prilike za ostvarenje svojih želja, tamo gdje ih do sada niste uočavali. Samo je važno da stalno pratite svoje misli, uvide, spoznaje, ideje, vizije. Nikako ih ne zanemarujte.

 

 

Damir Igor / astroportal.in

Stranice: 1 2