Zašto ostajete SLOMLJENOG SRCA: Ovnovu dobrotu NIKO ne vidi, Vaga “popravlja” partnere, a Jarac ako OVO ne uradi NIKADA neće naći pravu ljubav…

Zašto ostajete SLOMLJENOG SRCA: Ovnovu dobrotu NIKO ne vidi, Vaga “popravlja” partnere, a Jarac ako OVO ne uradi NIKADA neće naći pravu ljubav…

14. Avgusta 2018. Off By Admin 1

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Strijelac je vrsta znaka koji jedan dan želi otići na planinarenje, a sljedeći dan na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno.

Zbog vaših visokih očekivanja možete upasti u nevolje.

Ako ste otvorena osoba i vaš partner je introvert, neka ostane kod kuće s vremena na vrijeme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svatko biti avanturista kao i vi.

 

 

Jarac (22. prosinac – 19. siječnja)

Jarci se najteže otvaraju i potrebno im je dosta vremena da počnu vjerovati njihovim partnerima. Ponašate se kao da vaš partner mora napraviti neke čarobne stvari kojima će zavrijediti vaše povjerenje.

Povjerenje se ne zarađuje. Nepovjerenje se zarađuje. Nemojte pretpostavljati najgore samo zato što ne možete biti zajedno 24/7. Ljubomora će uništiti svaku vezu vrlo brzo.

 

 

Vodenjak (20. siječanj -18. veljača)

Vodenjaci su pametni. Vi ste tip osobe koja uvijek ima neku dosjetku na vrhu jezika. Često može biti zabavno biti s takvom osobom brzog uma, ali morate znati mjeru.

Vi imate tendenciju prepirati se s ljudima, a to može jako brzo ohladiti vašeg partnera.

 

 

Ribe (19. veljača – 20. ožujak)

Ribe, kao i Rakovi, imaju tendenciju biti mahnito emocionalni s vremena na vrijeme. No, Ribe su posebno sklone čežnji za bivšim partnerima.

Vi ne želite biti sami, ali ako još uvijek  patite za svojim bivšim partnerom, nemojte početi izlaziti s nekim novim.

Morate naučiti preboljeti bivše ljubavi i ostaviti svoju prtljagu za sobom prije nego što se povežete s nekim novim. Ako još uvijek volite bivšeg partnera, nitko drugi vam neće biti dovoljno dobar.

Stranice: 1 2 3