CIGANSKE KARTE ZA SEPTEMBAR: Komplikovana i strasna ljubavna priča za Škorpiju, Vodoliju čekaju romantični događaji, veridba za Lava..

CIGANSKE KARTE ZA SEPTEMBAR: Komplikovana i strasna ljubavna priča za Škorpiju, Vodoliju čekaju romantični događaji, veridba za Lava..

22. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

STRELAC

MISAO – NADA – PORUKA

Ljubav

Umesto da razmišljate kako biste mogli promeniti situaciju na bolje u svojim vezama ili bračnim zajednicama i zanosite se nekim planovima i idejama, neuporedivo bolje bi bilo da konačno nešto konkretno i uradite. Nikad nije kasno za otvoren razgovor, ali onaj bez povišenih tonova. Evidentno je da u vašim emotivnim relacijama već odavno mnoge stvari ne štimaju, ali mislim da je ovaj mesec „dušu dao“ da se nešto promeni na bolje.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka vrlo često razmišljaju o jednoj osobi koja je na njih ostavila veliki utisak. I druga strana je zainteresovana za vas, pa bi bilo lepo da budete aktivniji u drugom delu meseca, jer se stvari mogu pokrenuti. Vreme je da ponovo privučete romantiku u svoj život.

 

Posao

Sve saradnje i poslovi sa strancima su naročito dobro podržani tokom septembra meseca i u ovim odnosima definitivno možete pokrenuti situaciju na bolje i prosperirati. I vaši planovi sada jesu spremni za aktivaciju. Što ste razmišljali, razmišljali ste. Sada je trenutak da napravite i neke značajnije promene u poslovnom segmentu. Nekima od vas moguće su i dodatne saradnje i dopunski angažmani u drugom delu meseca. Što se finansijskog dela tiče, evidentni su konstantni prilivi, čak i iz više izvora.

 

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi u drugom delu meseca mogli imati problema sa venama ili sa mokraćnim kanalima. Mlađim Strelčevima se preporučuje da prekontrolišu stanje zuba. Uradite neke osnovne analize krvi.

 

 

JARAC

VERNOST – LJUBOMORA – MISAO

 

Ljubav

Sudeći po prvoj karti, sa kojom otvaramo mesec septembar, izgleda da su vaše emotivne veze i bračna partnerstva u prilično stabilnoj fazi. Oni koji su u dužim vezama čak su počeli da se bave razmišljanjima o nekom zajedničkom životu ili formiranju porodice. Druga dekada vam je predstavljena malo „sumnjivo“, pošto ukazuje na mogućnost ljubomore, pa čak i pokušaja da proveravate partnera (ili on vas). Pokušajte da se ne opterećujete, verovatno je sve ovo bez ikakvih pravih osnova.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka već duže vreme čekaju da se pojavi osoba sa kojom bi zaista mogli da otpočnu nešto što je vredno i trajno. Moguće je da je neko već tu, blizu vas, ali vi ste skloni da previše razmišljate i ovoj osobi tražite mane umesto da se prepustite i uživate.

 

Posao

Rado biste promenili nešto kada je poslovni segment u pitanju, ali ste prilično nesigurni, preispitujete se i tražite pravi trenutak za dejstvo. Doduše, stvari se kod vas pokreću, polako ali sigurno i za sada ni ne bi valjalo da nešto požurujete. Neka sve ide svojim tokom, jer je taj tok povoljan po vas. U drugom delu meseca počećete da se opterećujete konkurencijom i razmišljati koliko možete da verujete onima sa kojima radite. Treća dekada meseca donosi vam konkretizaciju nečega o čemu dugo razmišljate.

 

Zdravlje

Druga dekada donosi nešto slabiju energiju i manji pad imuniteta. Ostatak meseca je za mlađe Jarčeve prilično dobar, s tim što bi zaista trebali da se više krećete. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegoba sa jetrom, žučnom kesom, abdomenom.

 

 

VODOLIJA

LJUBAVNICA – PUTOVANJE – SUDIJA

Ljubav
Nešto malo povišene energije i uzburkanih dešavanja pratiće Vodolije u emotivnim vezama i bračnim zajednicama tokom prve polovine meseca. Pokušajte da ovo izbalansirate time što ćete biti aktivniji, što ćete češće izlaziti ili čak otići na neko kraće putovanje. Generalno gledano, ni u jednom momentu nećete zaista ugroziti vaš odnos, ali će vas pomalo smarati te vruće – hladno igrice. No, neko olakšanje za vas dolazi tokom treće dekade meseca, kada ćete uspeti da se stabilizujete i ponovo posvetite jedno drugom na pravi način.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka idu ka jednoj velikoj emotivnoj priči. Vama sledi poznanstvo, i to najverovatnije polovinom meseca, sa osobom koja će vas zaista zaintrigirati i sa kojom ćete odmah poželeti dugotrajnu i ozbiljnu priču.

 

Posao

Važni poslovni dogovori, ozbiljni i „jaki“ ljudi koji vas podržavaju i sve ono što je vezano za inostranstvo i saradnju sa njim, obeležiće septembar mesec. Možda ćete ući u nešto za šta ni sami nećete shvatati koliko je veliko i značajno za vaš poslovni život. Saradnje i poslovi započeti tokom ovog meseca vode vas ka trajnosti i stabilnosti ne samo po pitanju posla, već i vezano za finansije. Mnogi od vas napraviće velike zaokrete u poslovnom segmentu i pokrenuti priče i šanse koje se samo jednom pružaju.

Zdravlje

Povremeno ćete biti nervozni i napeti, što će biti naročito primetno u prvom delu meseca. U ostatku ovog perioda očekuje vas stabilnost i poboljšanje imuniteta. Stariji pripadnici znaka neka obrate više pažnje na krvnu sliku – odradite potrebne analize.

RIBE

BOLEST – PISMO – NEPRIJATELJ

 

Ljubav

Prva dekada meseca je emotivno prilično zahtevna za vas i vidi se da ćete imati velikih problema u komunikaciji sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Ne osećate se sigurno, potrebno vam je više potvrda ljubavi i pažnje, a to u ovom trenutku izostaje. Ipak, neki pomaci na bolje krenuće polovinom meseca, mada je evidentno da vi i partner imate dosta toga što je potrebno rešiti i isterati na čistac. Neki od vas mogu čak pred kraj meseca postati prilično sumnjičavi i okupirani mislima da ih partner vara.

 

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju šanse da prevaziđu svoju usamljenost, i to pojavom osobe polovinom meseca sa kojom će otpočeti komunikaciju koja će im izuzetno prijati. Neće ovde biti nekih brzih dešavanja, pustićete da sve ide svojim tokom, mada je evidentno da ćete se krajem meseca već ozbiljnije zagrejati i zainteresovati.

 

Posao

Dosta dugo ste očekivali da se neki pomaci dogode u poslovnom segmentu i sada možete već da odahnete. Informacije ili bitan ugovor pokreću dešavanja tokom druge dekade septembra u onom pravcu koji vi želite. Pripremite se takođe za dosta kontakata, susreta sa poslovnim saradnicima i dešavanja koja vam neće dati da odahnete ni trenutak. Krajem meseca žurba će se čak pojačati, jer ćete biti pritisnuti prilično kratkim rokovima, a imaćete problema da se organizujete na pravi način.

 

Zdravlje

Pad imuniteta i manjak energije prisutan je kod starije populacije početkom meseca. Pripadnice ovog znaka bi trebale da urade analizu hormona, naročito ako su u nekim „ozbiljnijim“ godinama.

Stranice: 1 2 3