Pun Mjesec u Ribama 26.08. – Vrijeme je za OSTVARIVANJE SNOVA!

Pun Mjesec u Ribama 26.08. – Vrijeme je za OSTVARIVANJE SNOVA!

25. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Vama nije najsjajniji period i mogli bi neki problemi isplivati na površinu. Kada čujete neko ogovaranje, ipak se trebate oduprijeti i napraviti kompromis, ma koliko vam teško bilo. Već od 27.08. Mars kreće direktno i vama može biti puno bolje. Svakako vam je potreban predah u poslu i da se odmorite, opustite. Ne zamjerajte bliskim osobama.

 

 

ŠKORPION

Vi imate divne prilike i lijepo se osjećate, svi vam žele biti prijatelji i s vama se družiti dok pojedini Škorpioni mogu sklopiti lijepo prijateljstvo i sa svojim poslodavcem. Naglašene su vaše psihičke sposobnosti i zapažanja što drugi nisu u stanju vidjeti. Izbjegavajte aroganciju. Kod pojedinih Škorpiona mogu se događati neki napeti aspekti u obitelji, kući i nerazumijevanje jednog roditelja. Potrebno je da budete mirni.

 

 

STRIJELAC

Maštovitost, sanjarenje, osjetljivost, spremnost da svima pomognete – sve to će donijeti ovaj Pun Mjesec u Ribama. Javljaju vam se intuitivne i psihičke sposobnost dok osjećaj Jupitera ove jeseni može donijeti vama ogromnu sreću. Mislite pozitivno, izbjegavajte putovanje i pazite što i s kim pričate. Opuštajte se i odmarajte.

 

 

JARAC

Kod vas se Pun Mjesec odvija u drugoj kući što obuhvaća i osmu kuću pa se radi o financijama, vašim i vašeg partnera. Vrlo je povoljno raditi sada vizualizacije za privlačenje novca. Vi prihvaćate i savladavate sve što vam se nađe na putu. Pojedini Jarci mogu razmišljati o nekim novim projektima, putovanjima – pa slobodno krenite naprijed.

 

 

VODENJAK

Više emocija nego što obično izražavate pa pazite da ne dođe do nekog neslaganja i nervoze. Vraćaju se neke stvari ili ljudi, projekti iz perioda od 11.08. pa ste imali dovoljno vremena da razmislite i sada možete realizirati. Vi možete imati lijepe šanse za napredak kada stavite emociju pod kontrolu.

 

 

RIBE

Pun Mjesec se odvija u vašem znaku i svakako ga vi najviše osjećate i emocije su jako izražene. Neke okolnosti vas primoravaju da vidite i da ne zanemarujete nešto samo zato što to ne volite. Sada treba reagirati i širom otvoriti oči. Idealno je da slušate glazbu, opraštate, budete nježni, blagi i da nježno pričate. Opuštajte se, više spavajte i izgovarajte mantre, radite vizualizacije…

 

 

Astrolog: Željka Knežević

Stranice: 1 2