Proricanje pomoću ANDJEOSKIH BROJEVA: Broj koji vas privlači – otkriće vam nešto NEVEROVATNO o vašem ŽIVOTU!

Proricanje pomoću ANDJEOSKIH BROJEVA: Broj koji vas privlači – otkriće vam nešto NEVEROVATNO o vašem ŽIVOTU!

5. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

~ Anđeoski broj 808

Anđeoski broj 808 je poruka vaših anđela, što znači da su neminovni završeci u vašem životu dio vaše svrhe duše i misije Božanskog života.

Zamolite anđele da vam pomognu u uklanjanju bilo kakvih strahova ili briga koje ste imali o ovim nadolazećim promjenama. Vidjet ćete da su promjene nužne i naposljetku, vrlo pozitivne i korisne za vas.

 

Anđeoski broj 808 je poruka da morate kontrolirati svoje financije kako biste bili sigurni da ste sami postavili čvrste temelje za sebe i svoje najdraže. To će osigurati vaš budući prosperitet. Od vas se traži da ispunite svoj puni potencijal.

Ponavljajući anđeoski broj 808 je poruka vaših anđela da ćete biti odgovorni za svoj dohodak, obilje i dobrobit. Svemir i vaši anđeli uvijek će vas podržati, ali vaša je odgovornost da uložite trud i poduzmete pravu akciju.

 

 

~ Anđeoski broj 1234

Broj 1 potiče vas da učinite korak naprijed i započnete nešto novo, drugačije i promijenite život. Broj 2 daje vam ravnotežu, vjeru i sposobnost, a broj 3 vidi širenje pojmova i životnih tema te izražavanje i komuniciranje s vašim autentičnim sebstvom.

 

Broj 4 potiče stabilnost koja vas stalno vodi prema ostvarenju ciljeva. Anđeoski broj 1234 može se promatrati kao niz napredovanja i/ili koraka tijekom životnog puta.

Anđeoski broj 1234 često se smatra “koracima”, s kasnijim brojčanim sekvencama (npr., 567 … 789, itd.) koji se pojavljuju nakon potvrđivanja i priznavanja slijeda 1234 i “koraka” i radnji koje je poduzela pojedina osoba.

Ako osjećate bilo kakve dvojbe ili strahove o tome koje akcije trebate poduzeti, zatražite pomoć od anđela i slušajte svoju intuiciju i unutarnju mudrost.

Znajte da imate sve što vam je potrebno za postizanje ciljeva i težnji … samo trebate napraviti izbore i poduzeti odgovarajuće mjere. Imajte vjeru u sebe, svoje anđele i Uzašle Majstore.

Anđeoski broj 1234 ukazuje na to da ćete morati uložiti naporan rad i trud u novom projektu, pothvatu ili važnoj promjeni životne sredine, a to će imati dugoročnu korist za vas i vaše voljene osobe. Vjerujte da će vam rad i trud koji ste uložili u postizanje ciljeva i težnji biti vrijedni vašeg vremena i naći ćete dugoročni uspjeh i osobno ispunjenje.

Stranice: 1 2